bebeğim dogudugndan beri sadece anne sutu ile besleniyor..2 haftadır elma suyu tattırıyorum yalmızca..
dogumunu takiben dizlerinin arka bogum bolgesinde boynunun bogumlarında kızarıklık var..gecmiyor doktorlar ilaclar kremler..
en son yuzunde atopik dermatit olustu..
vucudunda cok fazla kırmızı kırmızı noktalar var..doktor bu halini gordu..alerjiden suphe ediyoruz ama cok kucuk dedi..
vucudu ve yuzundeki alevlenmeler geciyo 2 gune yeniden cıkıyo..surekli tekrarlıyo..
kasınıyo ki bebek kendini ve suratını surekli kasıyo ciziyo..
inek sutu ve urunlerine olabilir dedi..ama dedesi agzına 2 kasık market yogurdu attıgında takiben 2 gun hic bi sey olmadı..yani ben sut icince buskuvit yiyince daha olurmus tamama da ben bunu tespit edemiyorum ki..
artık canımdan bezdim..kortizonlu krem kullana kullana bi hal oldum..
ben sut ictim peynir yedim diyelim ne zaman sutten bebeğe alerji olusur..nasıl tespit edicem..
bi de kakası normal ishal gibi yani anne sutu kakası..rengi bazen yesil oluyor o kadar yani..
sadece bu kadar belirti ile inek sutu veya baska bir alerji olup olamdıgını nasıl anlıcam..
vucudunun dogum bolgeleri terden olabilir mi..cok terleyen bi cocuk cunku...
yuzundekş alevlenmelere karsı cok caresizim artık..
sutum gitmesin diye ne yiyecegimi sasırdım zaten..alerji olunca kısıtlanma olayı da var..