bebeğim 4.5 aylık. 2.5 ay cok guzel emzirdim, ama oğlum birden memeyi bıraktı, bir sure sağarak verdim ama emmeyince bir sure sonra kesildi sutum. aptamil kullanmaya başladım ve ozamandan beri gayet guzel biberonla iciyordu. son 3 gundur kesinlikle biberonu ağzına sokturmuyor, yada 1-2 defa cekiyor sonra kafasını yana ceviriyor, ne yapsam iciremiyorum. gecenlerde birkac gun bebelac kullanmıştım acaba onun tadını daha cok sevdi de onu mu istiyor? yoksa ek gıdalara gectik de onların tadını alınca mama yavan mı geliyor? son 1 aydır ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyor hırslı bir şekilde dişetlerini kaşıyordu, bu gunlerde epey arttı, cok huysuzluk yapmaya başladı, uyku duzeni değişti, acıkmadığı ve kucakta olduğu zamanlarda hic ağlamayan oğlum, durduk yere ağlıyor, bazen sinirden cenemi ısırıyor. kafa ateşi cok yuksek, bazen vucut ateşi de yukseliyor. devamlı doktora goturuyorum, doktor arada olabilir boyle, bazen bırakır sonrA geri alır mamayı dedi. ne yapacağımı şaşırdım, sadece ek gıdayla besleyemem ki, bir tavsiyeniz olabilir mi bu konuda ?