1- NIKON COOLPIX L18 - 2GB SD KART, CANTA VE TUM KUTU İCERİĞİ İLE DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI
3 inch ekran, 3x dijital, 3x optik zoom 8 MP kamera, video cekimi var.
Resimlerde gorulduğu gibi tum kutu iceriği ve oldukca kaliteli cantası + 2GB lik SD kart ile veriyorum.
Makinayı aldığımdan beri cok az kullandım. Resimlerde gorulduğu gibi uzerindeki minik bir cizik dışında (o da nasıl oldu anlamadım) tertemiz ve sorunsuzdur. 2 adet pil ile calışmaktadır.
Fiyatı: 65 TL
2- 1000 Lik Extra Buyuk Parcalı Puzzle
Tum parcaları tam, vaktim olmadığından uğraşamadım. Parcaları normal 1000 lik puzzle dan daha buyuk o nedenle sizi biraz uğraştırabilir

3- Boyun Askılı ve Işıklı Kitap Okuma Buyuteci - 25 TL
Kutusunda ve ambalajında olup alındığından beri sadece bir kez hasarlı olup olmadığı kontrol edilmek icin kutusundan cıkarılmıştır. Onun dışında kullanılmamış ve tertemizdir. Kutusunun resmi yuklendi ambalajından cıkartıp cektiğim resimlerde hata verdiği icin yuklenmedi
Urun ile ilgili ayrıntılı bilgi:
Kitap Okurken, Bir Şeyi İncelerken Buyuteci Uzerinde Gezdirmenize Artık Gerek Yok. Kitap okuma Buyuteci İster Boynunuza Asın, İsterseniz Ayaklarını Acıp Zemine Yerleştirin Ve Her Şeyi rahatca okumanın, incelemenin rahatlığına varın.
Urun Ozellikleri:
Gozlukle okuyamadığınız kucuk yazılmış tum yazıları okuyabilir, inceleme yapacağınız urunleri rahatca bir seferde inceleyebilirsiniz. Boynunuza takabileceğiniz askısıyla da rahat hareket edebilirsiniz. Dilerseniz ayaklarını acarak bir yere sabitleyebilirsiniz. Buyutme gucu 3x zoomdur. Urun olculeri:
21x 29.7 cm