Onun dışındaki; Sinema, insan ve teknlojik gifleri 1 tane bile olsa konu acılabilir. Acılan konulara alaylı yorumlar, gulmedim, beğenmedim, bu nasıl konu vs. yorumlar atılamaz. Başlık ile icerik birbirine yakın olmalı. Yani başlık farklı icerik farklı olamaz. Aynı resme farklı yorumlar uygulanarak caps yapılabilir birebir olmadıkca sorun yok. Resim yukleme sitesi olarak; resimci.org - hizliresim.com - eğer uyeliğiniz ile yukluyorsanız resimyukle.com siteleri kullanılabilir. Haricindeki linkler temizlenecek. Başka bir sitenin linkini atıp oradaki caps veya gif konusunu acamazsınız. Uzerinde telif hakkı ve alınteri iceren nick, isim, firma ibareli resimler bulunabilir ancak reklam amacı taşıyan resimler paylaşılamaz. Dini, orf ve adetlerimize ters, başta Ataturk olmak uzere gelmiş ve gecmiş Devlet buyuklerimiz aleyhinde, halihazırda halen devlet gorevinde bulunan şahıslar hakkında alaylı caps ve gifler paylaşılamaz.
Devletin bekası ve işleyişi hakkında, Turkiye Cumhuriyeti devletini temsil eden hic bir illegal ve alaylı sozler ve hareketler sarf edilemez. Off topik bolumu değildir burası, yorumlarınızda biraz da olsa serbestlik vardır ancak abartmamanız gerekir. Bolumde bir sorunla karşılaştığınızda
butonunu kullanınız. Kurallar guncellenebilir. Guncellenen bir kural olursa başlıkta belirtiliz. Ben konu acmadan o kural yoktu dememeniz icin. Siyasi konular acmak yasaktır.............................