Valla durduk yere insanın sinirini hoplatıyorlar resmen.
1.5 senedir AKBANK' a İhtiyac Kredisi odemekteyim. Bu ay ki taksidimi her ay olduğu gibi gunu gunune yatırmış olmama rağmen dun telefonuma “İhtiyac kredinizin odemesinde gecikme bulunmaktadır” şeklinde mesaj atmışlar.
Nedenini ise kredi icin yatırdığım hesaptan 27.50 L. Hesap İşletim Ucreti kesilmiş olmasını bankaya teşrif etmem ile oğrenmiş bulunmaktayım.
Bankaya gidip Muşteri İlişkileri Temsilcisi ile goruştum. Malum bilirsiniz Akbank' ın avukatı edasında zorunlu odeyeceksin efendim bakanlık 2009 senesinde karar cıkarmışmış falan fistan diyorum 1,5 senedir ben bu borcu oduyorum boyle bir şey yoktu da birisinin canı cekti karar cıkardı diye bunu odemek zorunda değilim ki sonucta bana bu krediyi alırken boyle bir bildirim yapılmadı kaldıki karar cıktığında da bildirim yapılmadı yapacağım bir şey yok diyor muduru ile goruşmek istiyorum ısrarla onada cıkk... beyfendi feriştah sanırım yasakmış muşteri ile goruşmesi.
444 25 25 ' e havale ediliyoruz.
444 25 25 teki memurda muşteri ilişkilerindekinden farksız ya zorunlu olarak 2 adet fatura odeme talimatı vereceksiniz ya da odeyeceksiniz hesabı.
Kadına soruyorum bankaya geliyorum borc yatırmaya neden boyle bir odeme olduğu soylenmiyorda kredi icin yatırdığım paranın icinden tırtıklar gibi para calıyorsunuz bide yetmezmiş gibi ustune borcunuz var diye mesaj atıyorsunuz diyorum cevap yok.
Kaldı ki bu hesabı acmanızı ben istemedim ve herhangi bir şekilde şahsi olarak kullandığımda yok bu hesap sizin paranızı tahsil edebilmek icin zorunlu olarak actığınız bir hesap olduğuna gore ve 1,5 senedir boyle bir durum olmadığı halde birinin canı cekip bunu yasalaştırmışsa beni ne ilgilendirir neden ucret odeyeyim onada cevap yok… 2009’ da uygulanmaya başlamışmış cevabı.
( Cok acıklayıcı gozlerimi yaşarttı resmen aşırı derece de duygulandım. )
Tutturmuş 2 adet fatura artık dayanamadım kardeşim sizene benim faturamdan ben faturamı odemesini bilmiyormuyum nerden istersem ordan oderim.
Sonuc itibari ile biraz atıştık sinirler gerilince ilk başta şikayet almayan hanfendi meğersem şikayet alabiliyormuş onuda oğrenmiş oldum bizzat almış bulundu.
Bu konuda oğrenmek istediğim banka hic bir bildirimde bulunmadan kafasına gore ucret belirleyebilir mi? Veya zorunlumudur bilgisi olan var ise paylaşırsa memnun olurum.
Acıkcası bu ucreti odemeyi duşunmuyorum ilk olarak TUKODER' e şikayetimi bildireceğim ordan sonuc cıkmaz ise parasında değilim ama sırf insanı keriz yerine koydukları icin yasal yola başvurmayı duşunuyorum.
Bir yandan da kararsız kalmadım desem yalan olur başımın gozumun sadakası olsun vereyim yakamdan duşsunler diyorum ne bileyim.
Ne yapayım sizce?
Bankanın Parasını Tahsil Edebilmesi İcin Actığı Hesaba Hesap İşletim Ucreti Talebi
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Bankanın Parasını Tahsil Edebilmesi İcin Actığı Hesaba Hesap İşletim Ucreti Talebi