13 aylık kızım hic uyumayı sevmiyor, uykuszluk 5gunlukken başladı 20gunlukken kolik oldu gece 12 sabah 4 hep ağlıyordu. geceleri acillere koştruyorduk hep

zor bi donemdi neyseki 5.ayına girince bitti. sonrada diş cıkarma bilmem ne derken iştahsızlıkla birlikte uykusuzluk başladı. şimdi 13 aylık ve hic gece kesintisiz uyumadı. her gece en az 3 kez uyanıyor ağlıyor artık 2.cocğu yapmaya duşunmeye korkar oldum. komşularım bile rahatsız oluyor artık. kendi kendine uyumayı gectim ayakta sallansada sallamaya razıyım ama ayağımda durmuyor.hamak beşik aldık onda uyuyor.tabi evde değilkende carşafta sallanıyor oyle uyuyor ama yarım saate uyanıyor. e uyksnuda alamayınca huysuz oluyor.cok hareketli cok konuşkan sağlığında bi problem yok cok şukur. ama butun gun uyksuz dolaşması hic icime sinmiyor. doktorlar gecer deyip gonderiyor yokmu bunun bi caresi????

kk ya girmeyeli 1 yıl oluyor, bu konuyu gorunce cok guldum, aslında bir zamanlar sorunum olan konuyu bukadar dert etmek garip geldi. evet kızım cok ağlıyordu tam 1 yaşından sonra hepsi gecti uyuyor yiyor. şimdi 23 aylık maşallah laf dinleyen uslu bi kız oldu cişimizi bile oğrendik

cok geveze bi kız oldu ama konuşması bizi mutlu ediyor. neyseki cocuklar buyuyor sağlıkla, her zorluk gecip gidiyor allah başka dertler vermesin.