Gercekten nefret ettim yaaa oturdum ağlıyorum .... gece sacıma maske yapmıştım yağlı yumurtalı ... saat onikiyi geciyordu banyoya girdim sıcak su akmıyor uğraştım actım kapadım akmadı , bu bir değil beş değil on değil biliyordum duzelmicek servis cağırıcam yine sinirden kuplere bindim ketılda su ısıttım yıkadım arındırdım resmen işkence .. neyse kombimiz tam 2,5 yıl oldu alalı 2,5 yıldır hic abartısız servis bize 10 defadan fazla gelmiştir hep aynı şikayet altından şakır şakır su akıyor ben 6 yıl başka evde oturdum susler diye eski bir kombi vardı bir sefer damlattığını gormedim ve ustelik mutfaktaydı ve altında pc duruyordu.. her seferin de bir mazeret hep suclu biziz basın duşurucu gerek taktık yine oldu basınc duşurucunuz ayarsız ayarlattık yine aynı ... basınc duşurucunuz arızalı değiştirdik ve akşam tam yatarken balkondan foşşşşşşşş diye bir ses Allah allah dedim baktım kombi dolabını acmamla yuzume gozume sıcak su fışkırdı buhar bulutu etrafı kapladı resmen dev bir duduklu tencere korktum kacmayla şarteli kapama arasında gidip geldim ve sırılsıklam oldum şartelden sular damlıyor nasıl kapatıp kactığımı bilemezsiniz.. zangır zangır titredim sabah erkenden kalkıp servisi aradım yine eşim aldı telefonu bağırdı cağırdı daha oncede demişti istemiyorum alın gidin yoksa ben sokup parcalıycam ama onlar bizi suclu gosretdiği icin elimizden bişey gelmedi ve allem ettiler kallem ettiler garanti suresini doldurdular evet telefondaki adam garanti suremizin dolduğunu ucrete tabi olduğunu soyledi neyapmam gerek bilemiyorum sinirden oturdum ağlıyorum ...