Babam anneme uzun zamandır şiddet uyguluyor en sonu 3gun once mağazada calışanların onunde dayak attı. Annem siz okulunuzu bitirin siz meslek sahibi olun diye diye deyim yerindeyse kendini feda etti. Ben artık utanıyorum ve tahammul edemiyorum cunku babam annemi oldurecek bundan korkuyorum . Annem boşanmak istiyorum demiş babamda sen bir dene alnının ortasından vururum demiş. Ayrıca benim bundan haberin yokken babam bana ben silah alacağım dedi bende dalga gectim fazla Arka Sokaklar izledin dedim. Meğerse annemle konuşunca anladım . Babama 3gun once neden dovdun dediğimde akıllansın diye dedi dovuyorum akıllanıyor dedi. Annem sesini cıkarmadığından akıllandı sanıyor .
Artık yeter anne boşan diyorum siz okuyun universite bitsin yurt dışına gidin eğitiminizi tamamlayın ben sonra gostereceğim ona dava acıp diyor . Ben 500 lirayla değil 50lirayla okuyayım anne yeter diyorum ama yok dinletemiyorum. Babam alkolik her gece icer ramazan , dini gun, dinlemez . 2kez alkollu arac kullanmaktan ceza yedi 3.kez olursa ehliyetine el konulacak . Babam bize de şiddet uyguladı sırtımda buyuk izler kaldı.Evdeki tası tarağı yere indirdiği zamanları hatırlıyorum. Ve bizi manevi acıdan buyuk hasara uğrattı. Evlenmeyi duşunmuyorum cunku babam sayısız kızla beraber oldu kadın kız dinlemeden benden kucuk kızların reşit olmayan kızların cıplak fotoğrafları var telefonunda o kucuk kızları tehtit ediyor. Ayrıca bir kızı hamile bırakıp cocuk aldırdı. Yani zina ustune zina yemin olsun gun gelecek gozu donecek bana tecavuz edecek diye korkuyorum. Annem dayansa da ben dayanamıyorum artık ruhen kendimi yalnız koşeye sıkışmış kimsesiz hissediyorum . Bir konuya daha değinmek istiyorum varlıklı bir aileyiz paramız var ama huzur yok keşke sefillikten huzur icinde olsek ama korkarım ki babam annemi oldurecek. Benim babam normal değil. Dışardan cok normal gozukur her şey ama işler burda iyi gitmiyor.Babam vergi kacırıyor 30binlik işyeri resmiyette 2bin, resmiyette basit usul vergiye tabiyiz oysa yazar kasa post almamız lazım , her gun hasılat 1000-2000tl ama resmiyete 30-50tl olarak yansıyor gibi, gibi bir suru durum var . Ve biz bunlardan kurtulmak icin babamdan kurtulmak istesek once annem sonra ben sonra kardeşim zarar gorecek . Belki bizi de oldurur . Her şey beklenir ALLAH korkusu yok benim babamda. Kendine gore hep haklı hep doğru asla yanlış değil kendi her şeyi yapsın doğru . Bizde hep yanlışız . Kurtulmak istiyorum artık annem ikna olmuyor nasıl bir sabır ben anlamadım yardım edin ben duşunmekten yoruldum. Cok yoruldum. Yardım edin lutfen ne yapmalıyız mahkemeye başvursak mahkeme tamam dava acıldı dava gunu bekleyin der ama babam annemi dava gununden once oldurur. Tum her şeyi oğrenmek araştırmak annemin hakları nedir bilmek istiyorum. LUTFEN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM NE YAPABİLİRİM BELKİ Bİ BİLEN Bİ AKIL VEREN OLUR