mrb lutfen yardımcı olun babada yaklaşık bir ay once oz annemin altınlarını uvey kardeşim aldı bunu itiraf etti karakolluk olduk daha sonrada vazgecti şikayetinden şimdisinde beni sucluyor iki kez evime geldi ilk geldiğinde bağırıp cağırıp gitti ikinci geldiğinde uzerime saldırıp kupemi bileziğimi ve alyansımı aldı sonrada ağza alınmayacak kufurler etti sokak ortasında uzerime saldırdı hakaretler edip kufurler etti ağza alınmayacak karakolluk olduk ve şikayetci oldum kendi ağzıyla polislere altınlarımı aldığını itiraf etti altınlarımı getirsin altınlarını verim dedi bende 1 gun sonra memlekete gidip altınlarımı vermesini ve şikayetimden vazgececeğimi soyledim onun beni Gine'de şikayetci ol benden almadığımı soyledim ve uzerime yine saldırıp beni dovdu kafama ağır bir supurgeyle vurup ellerimin uzerini tırnaklarıyla parcaladı oda yetmedi hakaretler kufurler ve beni oldurecegini soyledi telimi alıp yere attı polisi kendisi arayıp ben elimi kaldıramadığım halde vurduğumu ifade etti yetmedi polise pavyondan cıkardım diye yalan bir ifadede bulundu bunu sokak ortasında bağırmamak soyledi ben darp raporumu alıp yine şikayetci oldum kendisinden altınlarımı vermedi vermemekle kalmadı. Bana iftira atıyor yalancı şahit olması icin dayıma bile rusvet teklif etmiş ben onun yuvasını dağıtacak cocuğunu yuvalara attırcam diye dayım kabul etmemiş ve evden kovmuş kendisini saolun ben hem iftira hem darp sozlu taciz tehdit haket davası acmak istiyorum ve beni şikayet etmiş altınlarının aldığıma dair savcılık takipsizlik kararı vermiş savcıylada goruştum yalan ifadelerde bulunduğu icin şupheli davranışları olduğu icin dosya duşmuş şimdi ben altınlarımı alabilirmiyim bu kadından ve ona hakaret iftira ve tehdit ettiği icin maddi manevi tazminat davası acmak istiyorum lutfen bana yardımcı ol lun cok mağdur durumdayım 2 haftadır ne gecelerimden nede gunduzumden birşey anlayabiliyorum kızı olmadığımızda iddia ediyor dna testide istiflemez lutfen dua edin bana cok ihtiyacım var olmeyi bile duşunuyorum artık cok yoruldum şimdiden teşekkurler