Merhabalar daha cok yeni hamileyim ama duşunmeye başladım bile.Evimiz 3+1 kendimizin. Bebek odası yapabileceğimiz bir oda var. O odada buyukce bir dolabım var hani fazla yastık, nevresim vs. koyuyorum. Duşuncem şu ki bebeğimiz doğmadan o dolabı boşaltıp bebeğim icin uyarlamak ve bu mumkun dolap buna uygun raflı, cekmeceli, askılı vs. Bir de park yatak alırım ilk aylar yatak odama, sonra o odaya koyarım boylece buyur gider sonra normal yatak alırız diye duşundum.
ama eşim tutturdu dolaba gore buyuyen yatak, şifonyer yaptıralım diyor anlayacağınız oda yapalım diyor. Ben de ilk zamanlar zaten odaya gerek olmadığını gece park yatak gunduzleri ana kucağı (tinylove 3 olandan)yeterli diyorum.
Ben buyuyen yatağın cok kullanışlı olmadığını duşundum. Hem yatağı buyutunce yanındaki komidin filan kalacak kenarda koşede koycak yer bulunmayacak. Ama eşime anlatamıyorum heralde yeğenlerinin odası filan var onlara hevesleniyor bizimkininde odası olsun diye duşunuyor ama bence ayrı bir dolabı olduktan sonra cok gerekli gelmiyor bana.
sizce ne yapmalıyım? Lutfen bir akıl verin..
buyuyen yatak yaptırmalı mı? yoksa odayı duzenleyip sdce park yatak mı almalı?