Kızlar bebeğimin midesinde buyume var. 2 doktor gordu dun. Biri "bir tuhaflık var ama adını koyamıyorum, bir perinatolog incelemeli" dedi. Diğer bir doktor ise "midesinde tam double bubble(cift kabarcık) değilse de ona benzeyen bir gorunum var. Belki cok aminyo sıvısı yuttuğu icin ve bağırsaklar calışmadığı icin mide genişlemesi olmuştur ve o yuzden boyle gorunuyordur. Doğumdan hemen sonra bir ameliyatla tıkanıklık acılabilir. Perinatologa gitseniz de şu an da yapacak hicbirşey yok. Doğumu bekleyeceğiz" dedi. ıkili test 1/20.000, uclu test 1/10.000 cıkmıştı. Bu yuzden down sendromu gibi bir risk aklımıza bile gelmedi. Benim gebeliğim tup bebek tedavisiyle oldu. 3 yıl infertilite tedavisi gorduk ve hep "Allah'ım HAYIRLI ise bize bir bebek nasip et" diye dua ettik. Down Sendromlu olursa ne yaparız biz. senağlama Ya da doğar doğmaz nasıl ameliyat olacak bebeğim. Dunden beri ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum. senağlama
Dun Gaziantep'te bir perinatolog bulamadık. Kahramanmaraş'ta bir docent varmış. Bugun ona muayane olacağız. ınşallah iyi haberlerle geliriz. Lutfen dualarınızı eksik etmeyin. :Saruboceq: