oncelikle hepinize merhaba
kızım bugun 8 aylık oldu))7500 gr ve 68 cm bebeğim minyon mu bende mi problem bilemedim.doktor normal diyor.normal olduğunun ben de farkındayım,kilolu cocuğun sağlıklı cocuk demek olmadığının bende bilincindeyim,her cocuk farklıdır bunu da biliyorum ama yine de son gunlerde kafama takılmaya başladı.aslında boyu ve kilosundan ziyade ben de mi sorun diye duşunmeye başladım.annelik işte
6 ay sadece anne sutu verdim.sonra yavaş yavaş gectik.sebze corbası,muhallebi,yoğurt falan veriyorum ama belli bir duzenim yok. yani her gun corba yapmıyorum mesela.aman aman iştahlı değil. emmeyi seviyor.
kahvaltıya yeni yeni başladık.yumurta peynir falan. ama oyle hepsini ezip falan değin.elimle yediriyorum yoksa kızım ezilmiş karışık şeyleri yemiyor.meyve puresi bile yemiyor.elinde kendi sorarak yemeyi seviyor meyveleri.(benim kontrolumde yiyor)
mama ile beslenen bebişlerle arasında mutlaka fark olur.hatta ben 6-9 ay arası ek gıdanın 2 cay bardağını gecmeyeceğinin de doğru olduğunu bilyorum ama benim bebeğim hic buyumuyormuş.kucukmuş falan.artık cok etkilenmeye başladım cevremden((herkesi azarlamak istiyorum((
hatta bu siteden bile etkileniyorum. herkes neler yediriyor bebişlerine maşallah sanırım ben beceremiyorum(
bu arada bebeğimi yalnız buyutuyorum. deneme yanılmayla ek gıda işini halletmeye calışıyorum işte..
henuz diş cıkarmadık.uykuyu hicccc sevmiyoruz.gece cok sık uyanıyoruz.gunduz uykularımız 20-30 dk.dan ibaret....
kızlar cok dağınık anlatmış olabilirim ama eminim sizler beni aniamışsınızdır. yatmıştım.bu saatte kalkıp sizlere neler yaptığınızı sormak istedim.belki biraz da rahatlamak(
menuleriniz nasıl?bebişleriniz nasıl?