Gercekten yardımınıza ihtiyacım var! Bebeğimdeki artan kızarıklıklar
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Gercekten yardımınıza ihtiyacım var! Bebeğimdeki artan kızarıklıklar
-
30-09-2022, 17:31:38Yiğit Cağan sekizinci ayında.. ve ben caresizlik icindeyim. 13-15 gun once kollarının ust tarafında sinek yeniği ile isilik arası bir gorunumde kızarık birkac nokta oluştu. Alanya da yaşadığımız icin sıcaklara yorduk ve basit cozumlerle gideririz sandık. ama kızarıklıkların ilk gorulduğu zamandan yaklaşık 4-5 gun sonra biraz daha yaygınlaştılar.ben de surekli gittiğimiz doktorunu arayıp endişemi dile getirdim. gittiğimize bize diğer onerilerinin yanında elocon pomat verdi. kortizonlu olduğu icin de 3 gunden cok kullanmamamız gerektiğini soyledi. ilk 2 gunde gercekten de sondu yavaşca kabartilar fakat 3. gun surmemize rağmen buyuk bir yayılma gosterdi. allerset damla da alıyordu o arada ki hala alıyor. ertesi pazartesi tekrar doktora gittiğimde beni cildiyeye yolladı. cildiye doktoru bakıp cam byte ı diye cok kucuk bir boceğe yordu. o da fenistil verdi. ancakaynı gun (ilacı da uyguladım) kızarıklık tum vucuda atladı. kollar şu an kızarıklıktan gorunmuyor ( becerebilirsem resim de eklerim )bacaklarda da kollardaki başlangıc kızarıklıkları vardı. ben de dayanamayarak bu sabah tekrar cildiyeye goturdum bu kez ek olarak :bepanthen+tyrosid+badem sutu+evigen ampul den oluşan bir karışımdan sonra fenistil surmemi soyledi. bu gunku muayenede evde kopek olduğunu soyleyince de cam byteları gitti yerine kopekle ilgili alerji kondu. fakat onerdiklerini ikinci kez yaptığım şu saatlerde yiğit in bacakları da nerdeyse kolları gibi kızarmış durumda. yani gerilemediği gibi coğalıyor. akıl fikir oneri herşeye ihtiyacım var.. sanırım aktif bir uye olmadığım icin resim ekleyemiyorum