ilk olarak hayatımda ucuncu epilasyon makinemi kullanmaya başlamış biri olarak size tavsiye vermeyi uygun buldum. peki neden uc tane değiştirdim? kotu oldukları icin mi hayır: epilator kullanmayı bilmediğim icin cok sevdiğim makinelerimi bozdum, nasıl mı ?
bi kere epilator yarı elektronik, yarı mekanik bir alet yani blender gibi, 10 dk kullandıktan sonra 5 dk dinlendirmeniz gerekiyo, bense bunu bilmediğimden 45 dk aralıksız calıştırıyordum ve makineler bi anda ofsayt,
bu kısmı anlattıktan sonra tavsiyelere başlayabiliriz sanırım... ilk olarak Rowentanın bir urununu kullandım cok eskiydi, yedi sene once seksen beş liraya almıştım, o zamanlar işimi goruyodu, henuz yeni genc kız olduğumdan fazla ihtiyac duymamıştım ya da korktum bilmiyorum, neyse yıllar gectikce farkettim ki rowenta makinem tuyleri kokunden almıyor sadece kırıyordu, ustelik bir tuyu defalarca ustunden gecmeme rağmen cekemiyordu, acaba dedim yıllarca kullanıldığı icin dişlileri mi bozuldu tam rowenta servisini arayıp yeni başlık isteyeyim demiştim bi anda bozuldu calışmaz hale geldi, tanıdık bi tamirciye sorduk "cok ince iş olunca zor olur" dedi, bende yeni makina arayışlarına girdim o sıra şehir dışındaydım bi haftalık işimi gorecek kadar basit birşey alayım diye bi ucuzlukcuya girdim, uc tane urun gosterdi birinin adını hatırlamıyorum, biri arzum du, arzum 70 liraydı bir de BRYOM diye hic duymadığım yabancı bir makina vardı ki o 45 liraydı, satıcı arzumu alın dedi garantisi varmış ama kurcalarken bryom un şarjlı olduğunu gordum yaa dedim zaten memlekete gidince sağlam bişey alırım diye ucuz olan ama garantisi olmayan bryom u aldım, eve gittim ve ne goreyim muhteşem bir alet, kılların uzerinden sadece bir kere geciyorum ve kucuk buyuk demeden tek tutuşta kılları kokunden cekiyo, ama elektrikle calışması daha iyi şarjda kablosuz calışırken iyi cekmiyo elektrikte cekişi o kadar iyiydi ki yıllardır traş bıcağıyla aldığım bikini bolgemi acı cekmeden aldım, teşekkurler bryom sayende buyuk bi sıkıntıdan kurtuldum, seni hic unutmuycam, vee bryom u da uzun sureli kullandıktan sonra bozdum, ben size bryom u tavsiye ederim
neyse bryom bozulunca bu işin sağlam ve pahalı bir makinadan daha farklı bir durum olduğunu duşundum, bryom u kaybetmenin acısıyla bulduğum ilk dukkana girdim Arcelik bayisiydi ve arcelik grundig şirketini satın aldığı icin onun urunlerini satıyorlardı, bende grundig in pembesini 140 liraya aldım, grundig de şarjlıydı tam şarj ettim ve kullanmaya başladım, diğerlerinin aksine cok yavaş donuyo, boylece bir miktar sessiz calışıyo dişlilerin olduğu bolum yumuşak plastikle kaplı olduğu icin temas anında teninizi rahatsız etmiyo, kılları bazen kavrayamıyo ama klavuzunda dairesel hareketler yapılması tavsiye edilmiş, diğerlerinin icinde kısa,ince ve zor gorulen tuyleri dairesel hareketlerle cok super alıyo , cok buyuk kılları guzel acıtmadan cekiyo ama vucudun her parcasında aynı performans yok, bazı cukur yerlerde caresiz kalınabiliyor
haa şu da var yıllar gecip de teknoloji ilerlediği icin basit bi alet bile işinizi gorebilir..
benim size bunlar arasında epilasyon aleti tavsiyem şunlar :
1.BRYOM
2.GRUNDİG
bozdukca diğerlerinden de bahsederim