- Boot ekranı acılış ekranından sonra Windows 11 acılmaması siyah ekranda kalması.
- Gorev cubuğun sağında hoparlor simgesin olduğu kısayol penceresine acılmaması.
- Gorev cubuğun sağında hoparlor simgesin olduğu kısayol penceresinde Bluetooth simgesine tıklayarak Bluetooth acmaya calıştım tepki vermedi sistem ayarlardan acmıştım.
- Gorev cubuğu yenilenmesi, yani yanıp sonuyor gibi oluyor ara sıra.
- Windows 11 animasyonlar ağır calışması, bir şeyleri suruklemek taşımak zorlaşması.
- Acılış suresi normal kapanış suresi uzun suruyor gibime geldi 20 saniye gibi surede kapanıyor bekletiyor beni.
- Edge'de yeni sekme acınca kısa sureli bir tarayıcıda donma yaşıyordum.
- Windows Defender ilk acılışta gec acılması, unlem işareti bir sure gosterip bilinmiyor yazısı cıkması.
Coğu problemi bilgisayarı acıp kapatarak cozdum ara sıra acılınca yeni şeyler cıkıyor karşıma. Her gun bilgisayarı acınca bakalım bugun hangi problem cıkacak diye inceliyorum.
Belki Windows 11 kurmak isteyenler icin fikir olmuş olur konu. Herkeste aynı bug olacak değil ama bazı yaşadıklarım bugların ortakları vardı sosyal de. Belki daha fazlası ve ortaklarım sayısı fazla olabilir.