İlk defa konu acacağım.Kadınlar kulubunde cok aktif olamamla birlikte hata yaparsam konu yoneticileri lutfen uyarsınlar.Sevgili arkadaşlarım kufur iceren konuşmalar,birbirimizi tahrik edici,ırk,dil,din,renk ayrımı yapmadan tatlı tatlı atışalım istiyorum..
Peygamber efendimize yapılan ve Muslumanlara hakaret iceren bu filim hakkında ne duşunuyorsunuz?Yalnız ben filimi izleyemedim filmin cevirisi olmadığı icin..Sosyal medya ve haber kaynaklarından okuduğum kadar bilgiliyim..
İslam dininin lideri olan Hz.Muhammed'e hakaret icerdiği icin Musluman toplumlar tarafından şiddetli tepkiler gosterilen Muslumanların Masumiyeti filminin yonetmeni,filmi provakatif amaclı cektiğini acık acık soyledi.Orjinal adı Innocence of Muslims olan Muslumanların Masumiyeti filminde Hz.Muhammed'e hakaret icerdiği belirtilen sahneler nedeniyle yaşanan şiddet eylemleri buyuyor.Video paylaşım sitesi Youtube'da fragmanı yayınlanan Muslumanların Masumiyeti filminden dolayı Afganistan başta olmak uzere bazı İslam ulkelerinde Youtube'ya erişim engellendi..Bu filim yuzunden ABD Libya Buyuk elcisi olduruldu.Libya'nın Bingazi kentindeki ABD konsolosluğuna yonelik saldırı duzenlendi.Reuters'in haberine gore Libyalı yetkili saldırıda buyuk elci Chris Stevens ve 3 ABD'li yetkilinin oldurulduğu bildirildi.
www.eneger.com sitesinden alıntıdır..
Muslumanların Masumiyeti adlı o filim!!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Muslumanların Masumiyeti adlı o filim!!