Arkadaşlar cok uzgunum ya.Bebeğim 6,5 aylık oldu.Ek gıdaya gecicez herşeyi deniyorum yemiyor.Sebze puresi yapıyorum maksimum 3 kaşık yiyor.Meyve puresini hic sevmiyor.Tek severek yediği yoğurttu şimdi onu da zorla yediriyoruz bir de memeyi de az emmeye başladı.Bi uykuya dalarken guzel emiyor.Neden boyle oluyor iştahsızlık neden olur birdenbire.(yalnız iştahı iyiyken de sebze ve meyve puresini yemiyordu sevmiyordu) 3.aydan beri diş cıkarma belirtilerimiz var şuan hala cıkmadı bunla ilgisi olabilirmi iştahsızlığın.Birde 1 2 aylıktan beri uyku sorunumuz var gece 3 ten aşağı uyuduğunu soyleyemem gunduzde bazen iyi uyuyor bazen hic uyumuyor ama gece hep 2 3u buluyoruz. Buarada kavanoz mamalarını deniyorum bebelacın pirincli sebze puresi var onu biraz severek yiyor.Kavanoz mamalarına biraz daha yatkın sanki ama onu da hemşire verme şişirir dedi.Bide evde kendimize hazırladığım yemeklerden tattırıyorum bazen.Onları cok seviyo ama tuzlu zararlı veremiyorum Hem iştahsız hem uykusuz nasıl buyucek bu cocuk cok uzuluyorum neolur zor bebeği olan anneler tecrubelerinizi paylaşın benle. Ne yapabilirim?