Merhaba 9 aylık oğlum dun ilk kez tutunarak ayağa kalkmış son anda farkettim yetişene kadar duştu kafasını yere vurdu. Başta cok ağladı ama sonradan sadece kafasına dokununca ağlıyordu birkac saat gozlemledim kusma ve gozlerde kayma, halsizlik şuur kaybı şeyler olmadı cok şukur ama icimiz rahat etmedi acile goturduk. Doktor saydığım belirtiler olmadığı icin problem yoktur boşuna cocuğu tomografiye sokup korkutmayalım deyip bizi gonderdi. bu sabah kafasının sağ tarafında yumuşak bir şişlik farkettik dun yoktu. bıngıldak gibi yumuşaktı. yine acile koştuk rontgen cekildi doktor anlamadı tomografi cektiler kafatasında catlak var dedi. tomografi sonucunu beyin cerrahı da gordu. problem yok yine de 2 gun boyunca gozlemleyin herhangi bir anormallik olursa getirin dedi. başına boyle bir durum gelen var mı forumda aradım ama bulamadım lutfen beni aydınlatın kendimi cok sucluyorum oğlum her ağladığında ben de ağlıyorum onunla. dayanamıyorum
lutfen boyle duşme ve carpmaları aman filancanın cocuğu da boyle olmuş birşey olmamış diye gozardı etmeyin en azından bebeğiniz biraz buyuyene kadar. bir de beyin cerrahı baştaki şişliğin yumuşak olmasının iyi olduğunu, yumru gibi sert olursa tehlike arzedebileceğini soyledi. aklımızda bulunsun.