Merhaba hanımlar..bunları soylemek bir anne icin kolay değil ama caresizim yardımlarınıza ihtiyacım var
23 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim 2,5 yaında bir oğlum var..sorun şu ki ben evladımı benimseyemedm
iki sene kayınvalidemle beraber oturduk hamileliğim isteyerek olmadı cunku ağır kortizonlu ilaclar kullanıyordum ve recetesinde hamile kalınmaması gerektiği bebeğin ozurlu olabileceği yazıyordu. eşimde bende korunmamıza rağmen hamile kaldım hamileliğime sevinemedim.eşimin ailesine evlerine alışamadan hamile kalmıştım.derken doğum yaptım hastahane odasında eşimle birlikte kayınvalidemde refakatcı olarak kaldı daha ilk gun ilk saatler hayatımı mahvetmeye başlamıştı bile ya yeni doğum yapmışım hangi anne istemez yavrusunu kucağına almayı bebek oyle sık sık kucağa alınmazmış kucağıma alışırmış yavrumu kucağımdan aldı her seferinde ilerleyen gunlerdede bu boyle oldu sanki annesi o ben bakıcısıyım cocuk surekli kayıvalidemin kucağında ben ev ileriyle meşguldum kucağımda gorse aman dikkat et duşurme diyordu bu sozler bi annenin o kadar zoruna gidiyor ki cocuğuma yemek yedirmeye kalksam elimden alır kendi yedirir cocuk yeni uyanmıştır biraz sevsem hemen gelir benim oğlum uyanmışmı diyerek alır bu hep boyle surup gitti hep sineye cektim sonunda evimize cıktık bebeğim 1 yaşındaydı artık kimse elimden alamayacaktı tum gunumu onunla gecirecektim ilgilenecektim onunla birlikte hoplayıp zıplayacaktım...ama olmadı yapamadım meğer ben yavruma soğumuşum onu kabullenememişim onu sevememişim şuan cocuğuma ilgi sevgi gosteremiyorum sank benim cocuğum değil opmek sevmek gelmiyor icimden konuşamıyor henuz sebebide belli zaten ilgisizlik sevgisiz ortamda buyume herşeyi ağlayarak yaptırıyor ağladığı zaman ben cok sinirleniyorum canını yakıyorum .ya işin garip yanı ben bide cocuk eğitimi konusunda sertifikalıyım ya bi anne cocuğuna boyle yapar mı ben kendimi anne gibi hissetmiyorum cocuğumu benimseyemiyorum allah rızası icin yardım edin b yol gosterin ben yavrumun geleceğini kişiliğini mahvetmek istemiyorum yavruma yazık etmek istemiyorum bi akıl verin ne yapmam gerek yavruma ilk gunlerdeki sevgimi merhametimi şefkatimi geri nasıl kazanabilirim ya allah rızası icin okuyanlar yardım edin bana napılır nereye gidilir bana yardım edin yavrum icin yardım edin
Bu okuyacaklarınız bir annenin feryadı...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bu okuyacaklarınız bir annenin feryadı...