Merhaba arkadaşlar,
benim 3 aylık bebeğim var ve sorunum bebeğim cok iştahsız son ay yalnızca 500 gr almış, ben zorlamasam kesinlikle emmicek..sutum bol sağıp sağıp veriyorum, eskiden bebeğim iştahsız diye uzulen annelere "manyak neyi dert ediyor bebek ac olsa yer" diye duşunurdum.Ama şimdi ben oyle oldum.O kadar sinirlerim bozuk ki az evvel kahvaltımı edemedim stresten, ağlıyorum ona sut icirmeye calışırken. Bebeğim 5200 gr. Kilosu cok kotu değil ama bu gidişle zayıflayacak diye korkuyorum.benden sonra doğum yapanların bebekleri 6 kilo oldu bile..Bebeğim hasta gorunmuyor, hareketli ama reflusu varmış doktor yememesini buna bağlıyor, bana bu da sacma gelmeye başladı...Cıldırmak uzereyim..Artık tek duşunem onu nasıl beslerim oldu, tek idealim onu beslemek oldu. Kendimden sıkıldım. Depresyon girmek uzereyim sanırım. Cok mutsuzum, hicbirşey yapmak istemiyorum, bayramda kimseye gitmedim bu yuzden, ya yemezse diye...yesin yeterki tek dileğim bu...Bebeği benim gibi olan var mı? Yardım edin arkadaşlar bebeğime bişey olmaz di mi?:a015::a015::a015:
Bebek Beslenmesi bebeğim cok iştahsız
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi bebeğim cok iştahsız