evet başlıkta da yazdığım gibi doğumdan sonra surekli olmasa da sinir krizleri geliyor engel olamıyorum,
oğlum var bu ay yaşına girecek, hareketli bir cocuk ve surekli ben ilgileniyorum diyebilirim babası ilgisiz diyemem ama ona bakmak konusunda biraz beceriksiz sanırım, birde cok panik surekli bana şoyle yap, tut bebeği ona dikkat et buna dikkat et surekli bana uyarılarda bulunuyor geriliyo cocuğa birşey olacak diye ve haliyle benide geriyo,
ben dışarda tabiki dikkat ediyorum ama evde onlemlerimi alıyorum eşime de soyluyorum tamam ben dikkat ediyorum rahat ol diye ama yok o surekli aynen devam germeye o surekli cocuk biyerde sabit dursun kıpırdamasın filan istiyo ama nasıl dursun yeni hareketlendi yurumeye başladı şimdi onun hevesinde cocuğu bağlayamamya değilmi,
eşimin hem cocuğa yeterli ilgiyi gostermeyip hemde bu denli mudahale etmesi sinirimi bozuyo, kendisi tv izliyo yada pc başında ama cocuk surekli benim etrafımda hem ona bakıp hem evin işlerini halletmeye calışıyorum hemde eşimin dırdırını cekiyorum ustelik calışıyorum da işte bunlar bende fazlasıyla strese neden oluyo ve bazen istemeden oğluma sesim yukseliyo sonra pişman oluyorum ama sinir anında bağırınca oğlum anlıyo artık ve uzuluyo tabiki

normalde cocukları cok seven bir insanım ve kendi cocuğum olmadan once boyle bir anne gorsem yadırgıyordum ve yakınımsa uyarıyordum bağırma diye hic kıyamam cocuklara oğlumuda cok cok seviyorum tabiki asla kırmak istemiyorum zerresine zarar gelse uzuluyorum.. ama sinir anlarında kendime hakim olamayıp bağırıyorum