doktorum yanıma geldi ben hastaneyi ayarladım saat 2 de alıcam doğuma bebek hareketleri yavaşlamış dedi... ne olduğumu şaşırdım ama bi yandanda bebeğim riske girmesin diye istekliydim.. annem yanımdaydı eşimi aadım ben doğuma girecekmişim hastaneye gidiyorum sende gel dedim inanamadı canım kocam şaka yapıyorum sandı..atladım araba hastanenein yolunu tuttum bu arada ben hep ben doğumuma giderken kendim kullanacağım arabayı galiba diyordum icime doğmuş.. hastaneye gittim odaya aldılar kapıda 10 kişi olmuşuz okadar hızlı geciyorki zaman bi anda 2 oluverdi saat... ameliyathaneye girdim ne yalan soyliyeyim biraz korkuyordum anestezi uzmanı spinali onerdi bende kabul ettim doktorum korkma burdayım dedi iğne vurulurken elimi tuttu iğne vuruldu anestezi uzmanı uyuşup uyuşmadığımı kontrol ediyor ben de tık yok uyuşmuyorum ayağını kaldır diyor kaldırıyorum ilginc diyor 20 dakika bekledik ben uyuşmadım şimdiye kadar coktan bebeğin cıkmış olması lazımdı genel yapıcaz dedi ama ben bebeğimi gorecektim dedim tabi o arada vermişler bana ameliyat esnasında yeniden hareket etmeye başlamışım tekrar bi doz daha vermişler vucudumun anesteziye direnci varmış meğersem... ben zaten doğum bitti ameliyathanede ayıldım odama cıktım cok şukur hic ağrım yoktu hicde olmadı narkozdan cok iyi kalktım kızımı kucağıma aldım hemen emzirmeye başladım 2.730 doğdu kızım ama cok direncliydi kuvvetli emiyordu memeyi...sonra 3 gun sarılıktan hastanede yattık kabus gibiydi halada gecmedi sarılığımız zaten 3. gun ben yine araba kullanmaya başlamıştım...
neyse uzatmayayım umarım benim kada kolay gecer doğumunuz hic korkmayın sezeryan olacak arkadaşlar hic zor değil sadece iyi olacağına inanın ben hep zor bi hamilelikten sonra kolay doğum yapacağım diyordum oylede oldu inanmayacaksınız odama cıktığımda ilk soylediğim doğurmak cok kolaymış ben bi daha doğurabilirim demişim