merhaba arkadaşlar. bu ek gıda olayı benim icin matematik problemi gibi. oğlum 7 aylık. beni cok az emiyor sanırım bırakacak((size kısaca 1 gunumuzu anlatayım. sabah 8 gibi uyanıyor o uyku sersemliğiyle emzirmeye calışıyorum biraz emiyor yatakta oyalanıyoruz oynuyoruz.9 gibi kahvaltısını yaptırıyorum. doymadığı icin uzerine 60 cc devam sutunu iciyor. saat 10.30 gibi kan damlasını veriyorum uyuyor. kalkınca meyve puresini veriyorum. oğlen oğununde bu ay sebze corbası başladık (pek sevmedi ama biraz yiyor) az yediği icin yarım saat sonra 120 cc devam sutu veriyorum. 2-2,5 saat sonra yoğurdunu yiyor.zaten saat 6-7 oluyor. oğluşumun uykusu duzenli 9,5 gibi uyuyor. uyumadan once kaşık maması yapıyorum (ulker goggly veya hero baby'nin tahıllı karışımlarından) ama acıkmadığı icin fazla yemiyor. uyuduktan sonra sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyor yine biraz emiyor sonra bir solukta 150 cc devam sutunu iciyor ve uyuyor. kısaca boyle. bu ay kilo alımı cok az sadece 200 gr almış. doktorumuz olabilir dedi. internetten araştırdığım kadarıyla gunde 500 cc anne sutu veya devam sutu almalıymış. ek gıdalara başladığımızdan beri 500 cc icmiyor. birde ek gıdaları olcerek vermiyorum şu kadar cc falan diye kucuk bir tabak yapıyorum.sizce doğrumu yapıyorum. bu ayda verebileceğim başka birşey var mı, nasıl beslemeliyim vb. bu konuda bana yardımcı olacak tecrubeli annelere şimdiden teşekkur ediyorum.