Herkese Merhaba,

Doğum yaptıktan ve kızım 1,5-2 yaşına geldikten sonra gebelik-cocuk buyutme gibi topiklerden uzaklaştım. BDV daha kalabalık olduğu icin de konuyu buraya acıp daha cok bilgi akışını sağlamak amacım. O yuzden en azından cumartesine kadar BDV de kalırsa bir cok kişiye yararlı olacağını duşunuyorum.

Sevgili yoneticiler ctsine kadar BDV de misafir olabilir mi tıkanık burun derdim?

Aslında genel anlamda bir paylaşım olsun istiyorum; ilk aklıma gelen tıkanık burun. Kış gelmeye başlayınca dolapta biten cold mixler, serum fizyolojikler bilmem neler bilmem neler yine derdim olmaya başladı..

Kış geliyor neler yapıyorsunuz cocuklarınız icin?

Benim en buyuk sorunlarımdan biri gece tam yatacağım...

"anneeeee nefes alamıyorum" hasta değil ama burnu tıkanık.. neyse acıyoruz bir şekilde.

Bu sefer ben yatağa giriyorum sabah okulda bu cocuk tıkanırsa ne yapar. Hani buyuk adam olsa bir şekilde işini gorur ama bu acı ceker. Bilmeyen yoktur da ben yine soyleyeyim kızım 4 yaş 4 aylık.

Siz neler yapıyorsunuz hastalıkları hafif atlatması icin? İlac kullanmadan geciştirebilmek icin vs vs..

Doğru bildiğimiz yanlışlar neler bu konuda veya yanlış bildiğimiz doğrular? Birlikte tartışalım.