Trabzonspor'un maestrosu Bakasetas, ulkesinin basınına carpıcı acıklamalarda bulundu. Sportfm'e konuşan 29 yaşındaki 10 numara, "Yunanistan'da oynarken bircok teknik adamdan bir şeyler kapmaya calıştım ve daha komple bir oyuncu haline gelmek icin uğraştım. AEK'da ve milli takımda bir kanat oyuncusu olarak goruluyordum ancak cizgide oynadığımda tam performans veremiyordum. Trabzonspor'a geldiğimde ise tam anlamıyla 'komple' bir oyuncu oldum. Bu kulube geldiğimden beri duşunce tarzım cok değişti" ifadelerini kullandı.
KAPTANLIK BUYUK SORUMLULUK
Bordo-mavili yıldız, sozlerine şoyle devam etti: "Trabzonspor'da sorumluluk almak benim oyun karakterim acısından onemli cunku takımın arkamda olduğunu bilmek bana oz guven sağlıyor. Mental olarak, milli takım kaptanı olduğumda kendimi 'tamamlanmış' hissettim. Kariyerimin en buyuk adımıydı ancak hÂl takım icin faydalı bir oyuncu olduğumu gostermek icin uğraşıyorum. Kaptanlık, benim duşunce tarzımı cok etkiledi. Trabzonspor'un bana cok şeyler kattığını soylemek sır olmaz. Kendini orada cok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Kaliteli bir takımda oynuyorum."

TURKİYE İLE EŞLEŞME İHTİMALİ
"Uluslar Ligi'nde Turkiye ile eşleşme ihtimalini hic duşunmedim ve duşunmek de istemiyorum. Ancak gercekleşirse cok ozel bir mac olur, ozellikle benim icin. Takım arkadaşlarıma karşı oynamak gercekten enteresan olur."