Kızlar doğumumaaz kaldı haliyle hertaraflarımı saran yoğun korkular icindeyim..rahatlamaya ihtiyacım olduğu ve sizlerden gelecek onerilere ihtiyac duyduğum icin buraya yazıyorum..Bebek bakımı nasıl ilk başlarda sadece emiyomu ?acıktığını veya doyduğunu nasıl anlarım sutum yetmezse napmam gerekir ilk aylarda surekli uyumalımı yoksa hep kucağımda mı durmalı? sadece emîp uyuyarak mı gecirmeli ilk aylar? Oğunlere ne zaman başlamalıyım ? Sadece anne sutu ne kadar sure onu doyurur..Ağladığında susturamazsam birşey olur mı yavruma? Siz annelerin onerilerine tecrubelerine coook ihtiyacım var lutfen birazcık ozetliyerek tecrubelerinizden bahsedermisiniz ? Bebek bakmak icin bi bilgiye gerek var mı yoksa zamanla mı oğrenilir ? Bebeği nasıl yıkamalı ilk başlarda yıkamalımıyım yıkanırken ağzını yuzune su kacar mı? Kızlar kafam o kadar bunlarla dolu ki kafayı yiyorum....Şimdi herkes karışacak doğunca şunu şoyle yap bunu boyle herkes farklı bişe dicek ben hangisini dinlicem.. Gercekten sizin bilgilerinize muhtacım en azından bi kac oneri alsam kafamdaki soru işaretlerinden bir nebZe kurtulurum Şimdiden teşekkur ederim