Herkese selam,
Oğlum eylul ayında 32 aylık olacak. bu zamana kadar anneanne-babaanne donuşumlu baktılar ancak babaanne artık pek istekli değil zorlayamam da zaten Allah razı olsun, gecerli sebepleri de var.
Annemse yukunu biri paylaşmazsa surekli olarak tek başına idare edemez kronik hastalığı var.
Bir de oğlum artık arkadaş istiyor, oynayan buyuk cocuklara bakmak bile zevk veriyor ona, evimiz cevresinde pek oyle oyun arkadaşı bulabilecek bir cevrede değil, bu yuzden evde bakıcı biraz geri planda kalıyor şuanda...
O yuzden kreş arıyorum, tuvalet alışkanlığını henuz kazanmadığı icin ve iş saatlerim sebebiyle tum gun gidebileceği bir yer olması gerekiyor. tuvalet alışkanlığını kazandırmak icin uğraşıyorum ama pek hevesli değil, sanırım daha zamana ihtiyacı var.
Bana evladımı guvenle bırakabileceğim, temiz, vicdanlı insanların calıştığı, acaba dayak mı yedi, altına kacırdı da vurdular mı hakaret mi ettiler, yaşıtlarıyla oynarken problem cıktı da ayırmayıp zarar gormesine musaade mi ettiler diye dertlenmeden gonderebileceğim bir kreş tavsiyesi istiyorum.
şimdiden teşekkur ederim.