Selamlar,
Kizim 10 ayindan itibaren cok siddetli bir kabizlik donemine girdi ve diyebilirim ki bu 3 yasina kadar surdu.. Kakasi geldiginde cani yanacak diye saatlerce kendisini kasmasi,skmasi yavrumu mahvetti.. Inanin insanin yuregi dayanmaz bu hastaliga,bir anne olarak kizimin bu sekilde aci cekmesi saclarimi agartti.. Gecen bu 2 yil icinde uzuntuden saclarim dokuldu ve bembeyaz oldu.. Yavrum annee kakaa diyerek titremeye basliyordu,alnindan,yanaklarindan terler bosaliyordu.Pancar gibi kipkirmizi olup goz bebekleri yok oluyordu.. Dizlerime ski ski tutunup acidan titremesi ve bagirmasi omrumden omur aldi.. Gitmedigimiz hastahane,doktor,denemedigimiz bitki ilac kalmadi.. Bir doktorun dedigi digerini tutmuyordu.. Inanin umudumu tamamiyle yitirmistim.. Ama kizim acidan kollarimda bayildigi gun sansimi tekrar baska bir doktorda denemek istedim ve iyikide denemisim.. Doktor bana bir ilac yazdi ve kizimin 6 ay boyunca bunu hergun duzenli olarak kullanmasini soyledi.. Bizde oyle yaptik ve kizim yaklasik 4 aydir hic aglamadan,korkmadan,aci cekmeden kakasini kendisi yapiyor..
Gunde 1 kez cayina veya suyuna 1 poset bu ilactan koyup sonuna kadar icirtmeniz gerekiyor..
ilacin adi MOVICOL junior
yardim edeceginden eminim..
Allah yardimciniz olsun..
Cocuk Hastalıkları Cocugu kabiz olan anneler bunu kesinlikle okuyun..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Cocugu kabiz olan anneler bunu kesinlikle okuyun..