Amerikan Kultur® KIDS

Amerikan Kultur Okul Oncesi Eğitim Kurumları Turkiye ’nin eğitim sektorundeki en buyuk ve en yaygın kuruluşlardan biridir. Turkiye ’de ve dunyanın ceşitli ulkelerinde eğitim sektorunde yatırımlar yapmaktadır. Turkiye ’deki Amerikan Kultur Okul Oncesi Eğitim Kurumlarının tum yoneticileri de Turkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup tamamı eğitim kokenli oğretmenlerden oluşmaktadır.100' un uzerinde temsilciliği ile Turkiye' nin En Buyuk Dil Okulları network'u, Amerikan Kultur® Dil Okulları, cocuklara ozel bir yapılanmayı AKD Kids Ana Okulları ile sunmaktadır. AKD Kids Ana Okulları, cocuk guvenliği maksimum duzeyde gozetilerek hazırlanan binalarda, ozel yontemler uygularak İngilizce oğretir ve cocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunar. Okullarımız, uygulanan yuksek kalite standartları sayesinde; 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Odulunu, 2010-2011-2012 Yılları, uc yıl ust uste, Tuketici Kalite Odullerini almaya hak kazanmış ilk ve tek okul oncesi eğitim kurumlarıdır.

AKD Kids

Happy AKD Kids Amerikan Kultur Okul Oncesi Eğitim Kurumları Turkiye ’nin eğitim sektorundeki en buyuk ve en yaygın kuruluşlardan biridir.

Her sınıfta 2 oğretmen Cift Ana Dil Avrupa Dil Portfolyosu Organik Gıda ve Hijyen Guler Yuz

ANA OKULLARINDA HER SINIFTA IKI OĞRETMEN AYNI ANDA BULUNUR.

Ana Okullarında her sınıfta iki oğretmen aynı anda bulunur. Oğretmenlerin bir tanesi Turkce konuşurken, uluslararası İngilizce oğretmenliği belgesine sahip diğeri sadece İngilizce konuşur. Orneğin; Turkce konuşan oğretmenimiz, "Hadi mavi kagıdı keselim" dediğinde, sınıfın İngilizce oğretmeni "Let's cut the blue paper" der. Bu sayede, cocuklarımız zaman icerisinde İngilizce oğrendiğinin farkına varmadan İngilizce anlamaya ve konuşmaya başlar. İngilizce bilen oğretmenin dersler sırasında Turkce konuşması yasaktır.

Dil programlarında, Avrupa Birliği normlarına uygun İngilizce eğitimi verilmekte ve bu eğitim sureci cocuklarımıza verilen Avrupa Dil Portfolyosu ile belgelenmektedir.

BUTUN AVRUPA 'DA UYGULANMAKTA OLAN BIR DIL EĞITIM MODELI ILE HIZMET VERIR.

Amerikan Kultur® okul oncesi eğitim kurumları cocuklarına Turkiye Cumhuriyeti Hukumeti tarafından onaylanmış ve butun Avrupa 'da uygulanmakta olan bir dil eğitim modeli ile hizmet verir. Bu program European Language Portfolio (Avrupa Dil Portfolyosu ya da Avrupa Dil Pasaportu ) olarak adlandırılmaktadır. Cocuklarımız gelecek de hayat boyu eğitimini alacakları bir programın onaylı bir portfolyosundan daha okul oncesi cağda başlayarak yararlanacaklardır.

AKD Kids® Anaokulları ulkemizde Avrupa Dil Portfolyosu kullanan ilk ve tek okul oncesi eğitim kurumudur.

USTUN YETENEKLI COCUKLAR

Dunyanın her ulkesinde olduğu gibi ulkemizinde nufusunun %3 'u ustun yetenekli cocuklardan oluşmaktadır. Oysaki bu ustun yetenekli oğrenciler erken yaşlarda yeteneklerini geliştirecek ve onların kapasitelerini geliştirecek programlara alınmazlar ise ozellikle lise cağlarında buyuk başarısızlıklar yaşamaya başlayabilirler. Bu nedenle kendisini diğerlerinden farklı goren (Zeki) bir beyin zaman icinde hic calışmadan ve tekrar etmeden de başarılı olacağını duşunerek tembelleşir.

Sonucta ustun yetenekler, hem ebeveynler icin hemde cocuklarımız icin ciddi bir sorundur. Ozel eğitime ihtiyacları

ENERJI KONTROLU
AKD Kids Ana Okulları'nda, cocukları kesinlikle oğle uykusuna 1 saatten fazla yatırılmazlar. Bu vakitlerde, cocuklarımızın yeteneklerine gore piyano, dans ve yuzme vb. eğitimler alırlar. Bu sayede ana okulumuz da, 3-4 saatlik cocuklarımızı uyutarak verilen hizmet kolaycılığından kendisini kurtarır. Cocuklarımız akşam evlerine tum enerjilerini harcayarak doneceği icin erken yatarlar.

Gunumuzde, Avrupa normlarında eğitim veren ana okulları'nda oğle uykusu tamamen kalkmıştır.

Boylesine kaliteli bir eğitimin Muğla merkez temsilciliği cok yakında cocuklarımızla buluşmaya hazırlanıyor...