Not: Aşağıdaki eurosport kanalındaki hata diğer tum kanallarda yaşanmamaktadır diğer kanallara rahatlıkla giriyorum acıyor.
Blu TV'de Discovery Eurosport 1 ve 2 kanalları neden acmıyor?
Twitch0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Twitch
- Blu TV'de Discovery Eurosport 1 ve 2 kanalları neden acmıyor?
-
30-09-2022, 02:27:07Arkadaşlar gecenler de blu TV satın aldım ilginc bir şeye tanık oldum platformu satın aldığımda Discovery, eurosport 1 ve 2 ci kanalları bilgisayarımdan girdiğim de Google Chrome tarayıcısından acmıyor ama diğer tum kanallar acıyor sorun yok sadece bu 3 kanal bilgisayarımdan girdiğim de acmıyor blu TV teknik ekibe sorunu acıkladım ama soruna cozum bulamadılar. İkincisi blu TV'ye telefonumdan IOS'dan girdiğim de uygulamadan bu belirttiğim 3 kanal acıyor sorun yok tarayıcıda sıkıntı olsa yazılımsal bir sorun olsa butun kanallar acmazdı ama ozellikle Discovery, eurosport 1 ve 2 ci kanallarının acmaması beni şaşırttı her turlu talimatları uyguladım tarayıcıyı guncelledim, temizledim yok acmıyor arkadaş ama diğer kanallar acıyor. iOS uygulamadan acıyor ama bilgisayarımdan acmıyor. Soruna cozum bulabilecek arkadaş varsa yorumlarda belirtebilir oncelikle bilgisayarımın modeli tarayıcımın bilgilerini belirtiyorum gorseller de mevcuttur. Sizce neden acmıyor olabilir.
Not: Aşağıdaki eurosport kanalındaki hata diğer tum kanallarda yaşanmamaktadır diğer kanallara rahatlıkla giriyorum acıyor.