Arkadaşlar ceyiz duzmeye başlıyorum hayırlısıyla hic bişeyim yoktu şimdi hepsini bir alıcaz nasipse hayırlısıyla. internetten cok aaştırıyorum hatta hergun bakıyorum desem yeridir. annem ruyalarına gircek artık diyor

Arkadaşlar teyzem hediye olarak kutahyanın yemek takımını almıs ama sadece yemek takımı catal bıcak kahvaltı falan yok. ee ben karaca yada hisardan set almayı duşunuyordum hepsi icinde ama şimdi yemek takımım alınınca diğer 2sini almam lazım set olmıcak yani. yada set alıp teyzemin aldığını gunlukmu kullansam diyorum oda cok abartı yaa gunluk okadar dimi. CADIARZU sadece hisarın catal bıcakla tencere takımını alsam. set bozulunca daha pahalı oluyo die duşunuyodum dun ceyizciye gittik alakası yok oyle diyolar ama yine aynı fiyata geliyo dedi. ama hisarda biraz pahalı korkmazdada beğendiğim urunler var ne yapsam sizce? ikisinde resimini koyayım ve fiyatlarını yazayım tecrubeli arkadaşlardn cevp bekliyorum. :sm_confused:
Hisarın beğendiğim 5 parca 450 tl olan tencere takımı.
Korkmazın beğendiğim 5 parca 200 tl olan tencere takımı.
SİZCE NE YAPMALIYIM KORKMAZMI ALAYIM HİSARMI HİSAR Bİ OMUR GİDERMİ OYKSA İLERDE DEĞİŞTİRİLİYOMU ONDAN KORKMAZMI ALAYIM BİRAZDAN CATAL KAŞIĞIDA EKLİCEM HİSARIN YİNE UCUK NAPATIM SİZCEfisfisfis