Nasil toparlancam?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Nasil toparlancam?
-
30-09-2022, 00:02:47Iyi aksamlar hanimlar, 5.5 ay once dogum yaptim, hastaneden cikarken kanim 9a dusmustu, ancak ilk dogumumdan sonra cok kabizlik problemi yasadiigm icin dikisler iyilesrne kadar kan hapi kullanmadim, daha sonra 20 30 gun kadar kullandim ancak cok duzenli olmadi. Ama ben cok kotu durumdayim. Halsizlik az kalir, bayilacak gibiyim, basim surekli agriyor ve donuyor, nefes darligi da cekmeye basladim. En son bugun az kalsin bayiliyordum, nefes de alamadim, hemen esimi aradim, napicagimi sasirdim, cocuklar bir yandan. Ne evimin isini gorebiliyorum, ne cocuklarimla ilgilenebiliyorum ne de esimi razi edebiliyorum. En kotusu anneligin tadini cikaramiyorum. Yeniden doktora gidip tahlil olcam 2 gun sonra, ona gore ilac kullancam ciddi ciddi. Ama baska ne yapmaliyim, beslenme adina? Oyle bir sey ki haim olmadigi icin kendine bi seyler de hazirlayamiyorum, anca kahvalti yemek, arada kizima meyve tabagi. Kendime bakamiyorum. Bu boyle devam edemez ama cok umutsuzum, yasama sevincim kalmadi, surunerek dolasiyorum resmen. Siz nasil toparladiniz?