Oncelikle merhaba dun bilgisayarımı actım ve Discord'u calıştırdım. Her zaman ki gibi arkadaşlarımla oyun oynayacaktık ardından Discord'dan bir arkadaş isteği geldi. Adamın ismi huskyf diye biri. Adamla ortak arkadaşımız ve sunucumuz yok. Arkadaşlarımın beni trollemediğini biliyorum cunku hesaplar onceden beri var gozukuyor ve adamın profil fotoğrafı falanda yok. Bunun ardından onemsemedim ama yine de tırsmıştım. Arkadaşımla gece 1'den gece 2.30'a kadar GTA 5'te takıldık ve bir adama rastladık. Adam chate doğru olarak IP adreslerimizi attı ve bizde kendimize ozel sunucu acıp orada oynadık. Bunu da umursamamıştım taa ki yaklaşık 10 dakika once gelen arkadaşlık isteğine kadar. 10 dakika once gene aynı şekilde ortak arkadaşımın ve sunucumun olmadığı bir adam bana istek attı. İsmimi nerden buldu bilmiyorum ve hicbir iletişimimde olmamıştı. Direkt olarak engelledim. Bunların sebebi ne olabilir arkadaşlar olarak korkuyoruz. Ardından yedek fake hesap acıp o adama arkadaşlık isteği attık. Donuş yapmadı. Bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim arkadaşlarımın trollemediğinden tepkilerinden ve diğer detaylardan belli oluyor hepimiz tırsıyoruz. Okuduğunuz icin ve konuya girdiğiniz icin teşekkurler.