Merhabalar. Bana bir mesaj gelmişti tanımadığım birinden. Şoyle :

Hello, bu discord yaratıcı'dan bir mesaj ve 16 Aralık'ta discord ne olacağı hakkında size biraz bilgi veriyor. Lutfen aldığınız kişiye geri gondermeyin. Sevgili Discord uyeleri, Discord 7 Ocak 2021'de kapanması gerekiyor cunku cok kalabalık hale geldi. Bircok uye, anlaşmazlığın cok yavaş ilerlediğinden şikayet etti. Discord'un bircok aktif uyesi olduğunu, aynı zamanda bircok yeni uye olduğunu belirtin. Uyelerin aktif olup olmadığını gormek icin bu mesajı gondereceğiz. Aktifseniz, hala aktif olduğunuzu gostermek icin lutfen kopyala ve Yapıştır'ı kullanarak 15 kullanıcıya gonderin. Bu mesajı 2 HAFTA icinde gondermeyenler, daha fazla yer acmak icin tereddut etmeden silinecektir. Hala aktif olduğunuzu ve silinmeyeceğinizi gostermek icin bu mesajı tum arkadaşlarınıza gonderin.

Ben bunu internetten araştırdım ve Discord'un kendi forumundan sahte olduğu cıktı. Lutfen bunlara inanmayın. Zaten Discord sosyal medyadan acıklama yapardı.

Discord forumundaki makale (ingilizce) : https://support.discord.com/hc/en-us/community/posts/360055523552-is-this-real-