Merhaba BDV hatunlari
Konum bebeğimin sadece biberonla mama ve sut icmesi.
5. ayından itibaren devam sutu kullandım 1 yasinda devam sutu vermedim ve bebeklere ozel olan inek sutu kullandım sabah ve gece şimdi ise hazir kaşık mamasi biberonda da kullanılanlardan alıyorum biliyorum cok sagliksiz vermemem gerekiyor ama kızım neredeyse hic yemek yemiyor hatta en son acıkınca yer dediler kızımı 6 saat ac bıraktım ( yanlış anlaşılmasın bu 6 saat icinde 2 saatte 1 corba muhallebi vs vermeye calıştım ) ama hic bir şekilde yemedi yediremedim 6 saat sonunda mecbur kaldım yine biberon verdim.
Sorum aslında şu biberondan kesmeyi duşunuyorum ve emzik olayı surekli ağzında tutuyor bu da acikmasına engel olabilir mi oluyorsa onuda birakacagim cok korkuyorum zaten yemeyen bir kızım var biberonuda biraktirirsam ne gibi zorlukla karşılaşacağımız benim gibi olan anneler ne gibi bi yol izlediniz biberon dan kestikten sonra yemek yemesi duzeldimi ve en onemlisi kızım yemek yemediği icin hasta olurmu gelişimi geriler mi doktoruna gideceğim şubatın 6 sında 18 aylık olacak inşaAllah 9,5 kilo boyu 91 cm doktoru izinli olduğu icin başka bi doktora gitmek istemiyorum deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum..
Bebek Beslenmesi Biberon ve emzik sorunu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Biberon ve emzik sorunu