evet şimdi nerden başlamalı bilemedim heyecanlandım bugunun hayalini kurdum hep burada doğum hikayemi yazabilmenin hayali sonsuz şukurler olsun rabbime bana bu gunleride gosterdi burada hep doğum hikayelerini okur kah ağlar kah gulerdim en cokta uzun olanları okumayı severdim artık bizimde bir hikayemiz var cok şukur

evet gelelim hikayemize
cok zorluklar aşarak evlendik eşimle oyle aile zorluğu maddi imkansızlıklar falan değildi bizimkisi bir mucizenin adıydı sonunda evlenmiştik ben hemen cocuk sahibi olmak istedim eşim en az 6 ay bekleyelim dedi olmaz desemde bu kararı aldık ama en fazla 4 ay sabredebildim korunmayı bıraktık bende bir heyecan olacak sanki hemen kadınlar kulubuylede bu sayaede tanıştım hamilelik belirtilerini araken iyiki bu siteye uye olmuşum bir cok dostum ve arkadaşım oldu turkiyenin en batısını ve en doğusunu tanıyordum artık her şehirden arkadaşlarım oldu hatta buluşmalar tanışmalar neyse konumuza donelim ilk ay olmadı hadi dedim normal olur iki ay uc ay beş ay derken 6 ayı doldurduk yaşımda ole ufak değilki bekleyelim doktora gittik herşey normal herşey yolunda ee niye olmuyor o zaman bebeğimiz benim ailemde hic cocuğu olmayan yokki benimde olur hemen bide anneme cektiysem uc dort tane yaparız diyordum tedaviye başladık araya bayram girdi olmadı eşim şehir dışına cıkmak zorundaydı yine olmadı dedim kısmet olur aradan 3 yıl gecti ben kendimi salmışım iyice depresyondayım hayatım bebek olmuş yatıyorum kalkıyorum bebek eşimde sıkıldı tabi artık tartışmaya başladık baktım olacak gibi değil dedim kendine gel bi ceki duzen ver diyete başladım aradan iki ay gecti ben yine hastalandım ama adetim beş gun surdu normalde 10 gunu şaşmazdı eyvah dedim menapoza giriyorum

aldı beni bir telaş doktora gitmeye korkuyorum ya kotu bişey duyarsam soğan suyuna başlamaya karar verdim ama başlamadan once bi test yapayım dedim adet gordum ama 5 gun tedbir amaclı ve gozlerime inanamadım cift cizgi hem adet gordum hem cift cizgi

şoktayım eşimi aradım şaşkın şaşkın kızma ama test yaptım cift cizgi cıktı dedim oda bi test alıp gelmiş garantiye alıcaz işi yaptım oda cift sevincten havalara ucuyoruz ayaklarım yerden kesik bulutların uzerindeyim doktora gittik kese var bebek var ama kalp atışı yok bekleyelim hadi bekleyelim ole ole uc ay bekledik ama maalesef bebeğimin gelişimi durmuş hatta gerilemiş ve sonuc kurtaj bendeki hayal kırıklığı moral bozukluğu hat safada herkes uzulme duşuğun bir ayağı icerde olur diyor hemen hamile kalırsın kimisi ilk bebeğin kurtaj olduğu icin zor hamile kalırsın her kafadan bir ses aradan zaman gecti ama icim sonmedi evlat hasreti gittikce buyudu icimde her ay başka bir husran her ay hamilelik belirtisi aradım kendimde yok goz bebeklerim buyudumu kasık ağrım var adetim farklı bir suru şey ama yok hep husran rabbim hep engelliyor belki diyorum kısmetimizde yok boylesi dha hayırlı bi sure bole avutuyorum kendimi ama sonra tekrar fırtınalı gunler başlıyor icim acıyor televizyondaki bebeklerin kokusunu duyuyorum burnumda yok yok yok

yaşımda ilerliyor bu arada hadi diyoruz tekrar tedaviye başlayalım doktora gittim bi suru tahlil film fsh yuksek cıkıyor doktor bu sonuclarla bebeğiniz olmaz hatta tup bebek şansınız bile yok işte bittiğim andı erken menapoz şuphesi vardı ilac kullanmalıymışım duşerse hemen tup tedavisine başlayacağız gunlerce ağladım yatağımda sessiz sessiz eşim duymasın diye oda uzuluyor ama belli etmiyor bende cok gamsız diye kızıyorum eşime adam ne yapsın neyse dedim artık buda bi işaret kızım hayatını yaşa eşinle vakit gecir at kafandan bebek duşuncesini tekrar diyete başladım ayrıca burdan 70-79 topiğindeki arkadaşlarıma teşekkurler beni gaza getirip zayıflamam yardımcı oldular tam 15 kilo verdim ama bebek bebek kafamın icinde dolanıyor surekli ilacla fsh duştu tam tedaviye başlıyacağız ağır bir iltihaplı romatizma gecirdim doktor asla hamile kalmayı duşunme dedi bu aşamada cok zor olur

tamam ya herşey engelliyor bebeğimin gelişini yok arkadaş kısmette yok sanırım ben duzelmeye başladım yavaş yavaş toparladım kendimi dedim bi hamle daha yapalım bu seferde eşimin değerleri duşuk cıktı uc ay ilac kullanın aşılama olmadı tup bebek dedi hey Allahım sen buyuksun tamam dedim biz bu işi unutalım dilim soyluyor tabi kalbim bebek bebek diye atıyor tabi rabbimden hep hayırlısını diledim ne veririsen hayırlısını ver dedim cok uzuldum ama isyan etmedim olmıyacak dediğim umutsuzluğa kapıldığım zamanlarda bile hep rabbime sığındım gecen sene ramazan bayramında yine adet gordum ama az surdu yok dedim olmaz hani gecenki gibi olurmu acep sacmlama dedim kendi kendime hic ihtimal vermedim kız kardeşim ve eşim zorladılar bi test yap diye ısrar uzerine test yaptım gecenin ucunde kız kardeşim kaldırdı dayanamıyacağım yap nolur diye gozlerime inanamadım cift cizgi eşim uyuyor hemen yanına gittim aşkım galiba hamileyim dedim eşim başını cevirdi gozlerini actı iyi hayırlısı olsun canım dedi dondu arkasını yattı bende şaşırdım inanmadı dedim gecenin bir yarısı adamı kaldırıp soylersen olacağı bu

sabah eşim benden once kalkmış ruyamı gordum ben diyor sanki hamile gibi laf duydum

evet dedim sarıldık heh adam normale dondu

ama sevinemiyoruz kalp atışını duymamız lazım dur bakalım hele diyor eşim temkinli yaklaşıyor doktora gidiyoruz ama giderken duyduğum heyecanı anlatamam nefesim kesildi elim ayağım titredi ya duyamazsak kalp atışını girdik iceriye veeee pıt pıt pıt Allahım o ne guzel bir goruntu cok şukur rabbim ama bir sorun var haydaaaa noldu kocaman bir miyomum varmış ve duşuğe ve erken doğuma sebeb olabilirmiş ben hic aldırmadım o kalp atışını gordum duydum ya umrumda değil miyom rabbime sığındım bu sefer rabbim koruyacak ve ben kucağıma alacağım eşim tedirgin benim bu kadar sevincli ve rahat olmam onu korkutuyor ya yine kaybedersek bu sefer beni toparlayamıyacağından korkuyor korkma aşkım ben onu rabbime emanet ettim hayırlısıyla sağlıkla alacağız kucağımıza ve aylar gecmeye başladı herşey yolunda gidiyor 4. ayda bir kızımız olacağını oğrendik ve havalara uctuk evladın kızı erkekği olmaz ama hani icten icede seviniyorum kız diye

iştahsızlık hamileliğim boyunca devam etti kokular ve mide bulantısı ama hic bişey umrumda değil kızım benimle ya hic uzmedi kızım annesini ilk kıpırtılarını duyduğumda Allahım gercekten bir mucize vardı icimde sonra ilk tekmeleri taaa midemde hissettim vur kızım vur cok bekledik ikimizde surekli konuşuyorum onunla fazla kilo almadım 5 kiloyla tamamladım doğumu kızım hareket ettikce dunyalar benim oluyordu varsın uyutmasın gece kimin umrunda rahatımız yerinde

doğum zamanı yaklaştı ben hep normal doğum istedim hic sezeryana yanaşmadım bu yuzden 4 doktor gezdim hepside sezeryan dedi miyomlarım cok buyuktu ve bebeği riske atmak istemediler icimden hep dua ettim bir mucize olsada normal doğum ola diye kısmet işi

veee gun aldık doğum icin ama ben hala icimde huzursuzluk sezeryan olacağım diye doktora soruyorum yokmu bir umut

maalesef ne yapalım kızıma sağ salim kavuşalımda varsın sezeryan olsun:18:veeee beklenen gun 30 nisan aslında mayıs annesi olacaktım ama kısmet işte bu arada butun 2012 mayıs annelerine sevgiler 9 ayı hep birlikte gecirdik

doğuma bir gun var ve ben saf gibiyim herşey hazır ben hazırım cantamız hazır kızımı almaya gidebiliriz sabah oldu kalktım duşumu aldım kızımla birlikte son kez namaz kıldık hazırız gidebiliriz ama bende ne heyecan ne korku hic bişey yok adeta dondum bunun adı nedir bilmiyorum hastaneye vardık yatış işlemlerim yapıldı odamıza yerleştik tabi arkamda bir ordu

10 kişiydik sanki doğuma değilde savaşa geldik sağolsunlar kayınvalidem kayınpederim teyzem ve kızı kardeşlerim beni yanlız bırakmadılar hemşire geldi damar yolu actı bir yandan seviniyorum kızıma kavuşacağım diye bir yandanda bir burukluk var ne guzeldi alışmıştım karnımda gul gibi gecinip gidiyorduk karmaşık duygular icerisinde bekliyoruz sedye geldi yatırdılar beni oturayım iyiyim desemde dinlemediler asansore kadar uğurladı herkes eşimde bir şaşkınlık bir telaş kıyamam hic boyle gormemiştim onu asansore binerken kayınpederimin ağladığı gordum anam cok dokundu bana ama ben ruh gibiyim sadece el salladım bekleyin bizi dedim en zor yanıda eşimi orda bırakıp yukarı cıkmak oldu

ameliyathaneye geldik doktorumu gordum hazırlanıyordu bi rahatlama oldu bende oturttular ve anestezi uzmanı gelip yapacağı işlemleri anlatmaya başladı bir iğne belimden hic acımadı bir iğne daha hissetmedim bile sonra yatırdılar beni ama ayakların hareket ediyor ya başlarlarsa ameliyata dedim hemşire hanım ben ayaklarımı hissediyorum başlamayın guluştuler bir dakika sonra kaldır bakalım kalcanı dediler yok sanki kaya koydular ustune kalkmıyor

ben başladım dua etmeye kadınlar kulubundeki butun arkadaşlarıma tanıdıklarıma ve evlat sahibi olmak isteyen herkese dua ettim liste yapmıştım unutmayayım kimseyi diye tekrar tekrar soyledim isimleri

doktorum geldi şimdi başlıyacağız once inceleme yapıyorum dedi ama bu arada kesiyor sen cocukmu kandırıyorsun doktor ben kac defa izledim sezeryanı biliyormusun

karnımda paldır kuldur bişeyler yaptılar ve vıyk diye bir ses işte o an dunya durdu sadece kızım ve ben vardık sanki doktor kordonu kesmeden bana gosterdi baş aşağı sallamış kızımı icim acıdı sonra alıp goturduler ama ağlamasını duyuyorum bu arada miyomlarımıda aldı doktorum beni dikiyorlar sanırım o esnada kızımı getirip yanağını yanağıma değirdiler optum ve gerisinin tarifi yok gozumden yaşlar suzuluyor durduramıyorum benim guzel kızımda benimle birlikte ağlıyor sonra alıp goturuyorlar o an tek duşunduğum bir an once bitirsinler ve kızıma kavuşayım artık hayalimde gozumde kalbimde herşey silindi bir tek kızım sena var dikme işlemi bitti ve beni goturuyorlar aşkıma gidiyorum

asansorden cıkarken bi bakıyorum kimse yok heeey nere gittiniz yahu kızımı gorunce beni unuttular sandım

eşimi gordum sonra yuzunde tuhaf bir gulumseme şaşkınlık sevinc sonra sırayla geldi herkes beni odaya aldılar ama eşim dışında bana bakan yok :44:herkes kızımın etrafına toplanmış bu arda eşim kucağına kucuk bebek alamaz merak ettim ne yaptı diye hemşire direk kucağına vermiş resim cekmişler hani pekte guzel tutmuş evlat başka oluyor demekki

sonra kızımı kucağıma vediler Allahım o ne guzelik o ne tatlı bişey kucağıma alınca artık anne olduğumun farkına vardım akşama doğruda sutum geldi işte bir muhteşem an daha dedim kızım emdikce ben ona hayran hayran bakıyorum rabbime sonsuz şukurler olsun guzel kızım kollarımda şuan 6 aylık oldu bile ve yatağında mışıl mışıl uyuyor

Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese