kızımda caresi bulunamayan sıkıntı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- kızımda caresi bulunamayan sıkıntı
-
29-09-2022, 18:12:22daha once kızımda kaşıntı icin konu acmıştım. alerji testi yaptırdık doktorumuz %90 besin alerjisi demişti. kızımın hicbir şeye boyle tetiklenecek kadar alerjisi yokmuş. bilenler bilir belki maksimum iki artılı maddeler var sonuclarda sadece uc veya dort yok. doktor da sonuclar temiz dikkate almamız gereken bir şey yok dedi. kan tahlili sonucları da temiz cıkınca doktorumuz aynı ilacları yazıp cildiyeye gidin dedi. ilaclar fayda etmiyor ki zaten. cildiyeye gotureceğim yarın ama artık delirmek uzereyim hanımlar. demin yolladım babasıyla iceri hungur hungur ağladım. gelip yanıma ağlıyor kaşınarak anlamıyorum derdini konuşamıyor da. sanki başka bir derdi var bu cocuğun oyle duşunmeye başladım artık. eşime dedim ki acaba bilmediğimiz bir hastalığı mı var cocuğun. bugun uyanınca bir biberon suyu kafaya dikti sonra kustu cok az bir şey. karnı da şiş olur genelde yemek yedikten sonra ama bu zamana kadar hep cok yiyen bebekti ona yordum ben. sanırım hata yaptım o kadar kotu hissediyorum ki kendimi. nereden başlayacağımı bilemiyorum, tekrar cocuk doktoruna mı gorunmek lazım cildiyede de sonuc alamazsak ne yapacağım bunları duşunuyorum surekli. internetten butun cocuk hastalıklarını ezberledim tekrar okuyup belirtileri karşılaştırırken. cok moralim bozuk