Oncelikle herkese merabalar..
Ben 20 yaşında bi bayanım, sevdiğim insansa 36 yaşında. Birbirimizi cok seviyoruz. Yanlız şoyle bi sorun var aramızdaki yaş farkı. Tam 16 yaş var şimdilik bi sorun teşkil etmiyor ama herkes şimdi olmasa bile ilerde cok sorun yaşarsın diyo o yuzden kafam cok karışık. Arada 16 yaş var dediğime de bakmayın. Kimse aramızda o kadar buyuk bi yaş farkı olduğuna inanmıyor. Şimdi sevdiğim kişi 36 yaşında deyince eminim herkes ''saclar beyazlaşmış, surat kırış kırış, gobekli'' birini canlandırmıştır zihninde. Ama kesinlikle oyle değil. 36 yaşında olmasına rağmen cok cocuk ruhlu, hareketli bir insan ve yaşından oldukca da kucuk gosteriyor. Taş catlasa 30 yaşlarında gosteriyordur derim yani.. O 36 yaşında olmasına rağmen saclarında bir tel beyaz yok ama benim saclarıma aklar duşmeye başladı bile ) Bende 20 yaşında olmama rağmen cok olgun bi bayanım. Kimsede benim 20 yaşında olduğuma inanmaz herkes daha buyuksundur yaşını bilerek mi kucultuyosun felan diyo. Yanımda sanki abimmiş babammış gibi durmuyor yani.. Şimdi benim sizlere sormak istediğim bu yaş farkı gercekten ileride buyuk sorunlara yol acar mı. Acarsa da ne gibi sorunlara yol acar mesela ? Deneyimli ve bu durumu yaşamış insanlardan yorum bekliyorum.. Onu cook seviyorum aramızdaki yaş farkı yuzunden ilişkimi de bitiremem ama aramızdaki yaş farkı yuzunden başta ailem olmak uzere herkes karşı cıkıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Fikirlerinizi dort gozle bekliyorum..