3 yaşında bir oğlum 1 yaşına girecek bir kızım var. "artık bunlar bana yeter Allah isteyene versin" derken hic beklemez planlamazken oğrendim bugun tekrar hamile olduğumu. once cok ağladım eşim şaştı kaldı "nasıl oldu" diye. mevsimsel bi gecikme sanmıştım ama hamileymişim. butun gun ağladım. eşim teselli etti resmen. sonra bi şaşkınlık, tekrar yaşayacaklarımdan kaynaklı endişe korku... sonra "inş. sağlıklı sıhhatli olsunda hepsi gecer" demeler başladı. biraz once kendimi isim ararken buldum.. insan gercekten hamile olduğunu oğrenir oğrenmez anne oluyor. buna inandım.
hep korunuyorduk ama oldu diyenlere şaşardım. gercekten oluyormuş. eşim korunuyordu. ikimizde istemiyorduk artık. 10 gun bekledik nasıl olsa olur diye bugun "10 gun oldu al bir tane test"dedim. testi yaparken bile " mevsimseldir ihtimal yok diyordum". resmen şok oldum.
cok karışık yazıyorum farkındayım ama şoktayım resmen. hic hazır olmadığım bi anda geldi yeni bir melek.
inşallah bereketiyle neşesiyle sağlıklı olarak cıkıp gelir.
bana guzel bişeyler yazın ne olur....
3. bebek geliyor plansız... nasıl oldu bilmeden şaşkın şaşkın yeniden başlıyorum....
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 3. bebek geliyor plansız... nasıl oldu bilmeden şaşkın şaşkın yeniden başlıyorum....