nasıl hamile kaldim.dua herşeyin ilaci
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- nasıl hamile kaldim.dua herşeyin ilaci
-
29-09-2022, 13:35:19Selam aleykum ben hamile kalırsam buraya butun yaptıklarımı yazmaya adak etmiştim bayanlar aslında herşey başlıkta yazdığı gibi dua yaptıklarımı şoyle anlatayim.benim hic sağlık sorunum olmamasına rağmen hamile kalamiyorum demek ki dua etmek ve tovbe etmekle başladım 819 kere estağfurullah gunluk zikir matikle gunluk sayisi yok kun fe yekun cektim .7 gun hacet namazı ile tesirli yasını şerif şerif hacet duası okudum .sabah namazı hic aksatmamaya calıştım.sabah namazında hacet duası internete yazın cıkar 7 defa Kenzul arş 3 er Fatiha nas Felak kafirun suresi ihlas suresi okudum.izmi azam.sahmeran duası esmaulhusna okudum hersabah ya zel celali vel ikram ya erhamerrahimiyn diyerek ucer defa dua ettim selat selam getirdim resule .hergun bir Meryem bir Yusuf suresi okudum .meryemde tilavet secdesi unutmayın ayette gecince yapın. Bide ezan kaamet okunurken Allah'ım hayırlı evlat nasip .et diye hep dua ettim heran ettim bukadar şimdilik aklıma geldikce yazarım fakat bu yaptıklarımı hicbir gun aksatmadan yapın