Merhaba Kızlar . Oncelikle cocuk sahibi olmak isteyenlere rabbim tez zamanda hayırlı zaman da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Hamile olanlara sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. Cocuğu olanlara da bi omur sağlıkla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Gelelim benim derdime kızlar.
Ben 4 yıllık evliyim 24 yaşındayım . 4 yıldır hic korunmadık ilk gunden beri deli gibi bebek hasreti cekiyoruz. Bende pco var eşimin herşeyi normal cok şukur. Kitsler yok fakat adet duzensizliği ,kilo alma (zor verme) ,tuylenme vs. 1 klomen kullandım
1 klomen +catlatma iğnesi
1 defa aşılama oldum.
Sadece aşılama tuttu eğer duşuk yapmasaydım martta dunyaya gelecek ti bebeğim.
1 ay once bobrek taşı kirdirdim ve doktum normalde 3 4 ayda adet olan ben o ay normal insanlar gibi adet oldum şoka uğradım sonra hemen karar verdim ve soğan suyuna başladım bugun 12.gun . 15 gun kullanıp testere dişli aslan pencesine başlıycam adet olana kadar kullanıcam. Adetime 20 gun kaldı. Iliskilere duzenli giriyoruz . Ama 2 gundur mide bulantısı var ara ara canım birşey istemiyor surekli ac hissi var , kasiklarim geriliyor boyle hissediyorum baya , cimcik cimcik batmalar oluyor kasiklarima . 20 gun nasıl dayanicam bilmiyorum inanın artık bitsin bu hasret . Eltim var nisanda 1 sene olacak şuan 9 haftalık hamile ve bana nisbet yapar gibi oğrenir oğrenmez beni arıyor duşunun. Ne yapayım ben kızlar dua edin hamile olanlar olmayanlar lutfen. Tecrubeleriz varsada başım ustune dinlerim. Hepini opuyorum uzun oldu halkınızı helal edin lutfen. Bekliyorum sizi