cok garip bir durumun icindeyim benim 24. gunumde akıntımın icinde koyu kırmızı leke geldi erken adet oluyorum sandım devamı gelmedi sonra 27. gunumde kahverengi lekeler başladı bekledim yine gelen yok ama lekeler devam etti salı gunu acık pembeye dondu icinde ip gibi kırmızılar vardı dun sabah test yaptım pozitif cıktı ama pembe lekeler kırmızıya donmuştu hemen hastaneye gittik hcg sonucum 53 cıktı doktor duşuk buldu kanamamda olduğu icin duşuk yapıyor olabilirsin dedi yarın icin tekrar cağırdı hicbir ilac vermedi bu sabah evde tekrar test yaptım kopkoyu iki cizgi cıktı ama cok kanamam da var hcg artmış sanırım ama niye kanama var bilmiyorum kanama artarak devam ediyor ağrım da cok herşey yarın belli olacak 100 un ustunde cıkarsa tedavi uygularız dedi doktorum ama bu kanama niye olur yaşayan oldu mu boyle olupta sağlıklı gebelik geciren var mı aranızda 3 yılı gecti bekliyorduk bu bebeği stres yapmamaya calışıyorum ama uzuluyorum kimyasal ya da duşuk olsa bile sonra hamile kalabilen oldu mu aranızda