oncelikle şoyle bi onsozle başlamak istiyorum;
hangi cağda yaşıyoruz, kocakarı ilacı mı kaldı, ne kadar geri kafalısınız, doktorlar ve ilaclar dururken boyle hurafeleri nerden buluyosunuz diyenlere....
bende bir sağlıkcıyım ve cook iyi bi araştırmacı olduğumu duşunuyorum. bi cok konuda az cok bilgim var. bi sağlıkcı olarak da diyorum ki, 21. yuzyılda hala coğu ilac bitkisel yontemlerden elde ediliyo. sen bi ilac iciyosun ki ozellikle hormon ilacı 20 sene sonra erken menapoz, rahim kanseri, bobrek problemleri .... ile uğraşıp duruyosun. oysaki o ilacın ham maddesini akıllıca kullansan daha sağlıklı olur. ayrıca doktorların ellerindeki modern cihazlar eski zamanların ebelerinin kullandığı cihazların geliştirilmişi..... velhasıl kelam modern tıbbı imkanları dahilinde kullanan ve bi neticeye ulaşamayan biri olarak alternatif tıptan faydalanmak cok aklı selimce. başlığa karşıt goruşlu arkadaşlar ona gore yorum yaparsa cok minnettar kalırım... saygılarımla....

Arkadaşlar yazım biraz uzun oldu ama amaca gelecek olursak, sizlerden
-bele yakı vurdurmak,
-rahmı ters olanlar icin rahim duzelttirmek,
-hacamat yaptırmak
-hayıt suyu icmek
-......
gibi yontemleri deneyen, duyan ve faydasını goren oldu mu acaba? bi cok kişi bu yontemlerden biriyle gebe kalmış. verecek olan Allah tır muhakkak ama yolunda mucadele etmek de bizim vazifemiz. bu yontemlerin nasıl yapıldığı konusunda bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse cok sevinirim...