Kızlar merhaba,
Siteye uye olduğumdan beri surekli forumlarda dolaşıyordum, aklımda da duğunle ilgili bir suru soru var, deneyimli olanlar ve fikirlerini paylaşabilecekler bana yardımcı olabilir mi cunku kafam cok karıştı!
Ben Ankara'da yaşıyorum, fakat duğunum Malatya'da olacak. Ankara'dan duğune gelemeyecek olan bircok akraba ve dostlarımız var, tabi iş arkadaşları vs de var. Dolayısıyla Ankara'da da bir organiasyon duşunmem lazım, herkes cift duğun yap diyor. Ama kına gecesi de mutlaka olsun istiyorum, ozaman bir kına gecesi, bir duğun sonra da Malatya'da bir duğun mu olacak?
En mantıklısı gelin almadan sonra duğun gibi salona gidip gelinlikle girmek, sonrasında da (yemektn sonra mı olur bilmiyorum) kına elbisesi giyip kına mı yaktırmak?
Ama bi yandan da kına gecesi geleneksel olsun istiyorum sadece kızlarla falan Acaba evde (evimiz buyuk) kına gecesi yapıp Ankara'da bir duğun yapıp bir de Malatya'da mı duğun yapmak?
Yoksa Ankara'da salonda nikah mı (ki bu da hic istemediğim bir şey) yapsam da gelemeyecek olanlar beni gelinliğimle gorse?
Hic bilemiyorum bu durumda olanlar var mı aranızda, nasıl cozumler buldunuz, siz neler yaptınız lutfen yardım..