annesini babasını ablalarını komşularını bile tanıyorum, nişanlımın evinde yaşıyorum (kayınvalidemle beraber) evlenince bu evde oturcakmışım, gelelim asıl konuya nişanımda dolaptan herhangi bir elbise giydim, nişanlımla beraber oylesine mahalle gorsun diye takmak icin imitasyon yuzzukler almıştık, annesi yuzzukleri gorunce sahte olduğunu anladı tabi, olsun napalım takıcaz mecbur dedi, anneme babama beni istemeye geldiğinde duğun masrafına falan hic karışmayın herşeyi ben yapıcam demişti, yazın duğun var nişanlımın birikimi yok, o da ben yapmam diyo, kandırılmış gibiyim, nişanımda takılan saat kullanılmış, kupeler sahte inci, onlarda birinden alınmış gibi. ben ikisinide attım bi kenara. yuzzuğun takıldığı gun annemler fazla gormediler ama rengini bğenmişler, annemlere bayramda gittim o gun anladılar sahte olduğunu, annem ertesi gun hemen gitti onlara soylene soylene bana tektaş aldı, nişanlımın annesi aradı ben tekrar geri donecektim gelmiyorum yarın gelicem dedim, annemle 1 gun daha gecirdik ardından geri dondum, duğunum nası olacak hic bilmiyorum bi yorum yapsanız ne yapabileceğimi bilmiyorum nişanlım cok iyi ciddi biri ama kuşkularımda var doğrusu