Sevgili kk hanimlari
Beni bir bilgilendirin lutfen oturdugum ilcede sadece devlet hastanesi var bugun hafta sonu oldugu icin kadin dogum uzmani yok .. pazartesiye kadar beklemem gerek simdi derdim soyle ,,,

Haziran 27 regl oldum 6 gun surdu .. adet gunume 12 gun varken bugun benden pembe kan geldi .. ped koydum ped kirlenmiyor peceteye sildigim zaman kanin sulanmis hali gibi pembe kahve arasi bi renk geliyor .. yerlesme kanamasiysa devamli idrardan sonra peceteye sildigimde gelirmi ???? Yoksa sadece birkere gorulen biseymi ?? Normalde adet sancim dayilmaz derecede 2 adet agrikesici almadan gecmezdi.. bugun sadece cok hafif sancim var diger sancilarin yaninda kus gibi ...

dun aksam ve bugun yemek yerken agzimda metal tadi vardi bugun netten arastirim dedim hamilelik belirtisi diye okudum ... 1.5 senedir evliyim bu adetimde tup bebek yapacaktik doktorun sekreterini aradim leke geldi eger devam ederse pazartesi gelin dedi .. simdi ben eger hamile kaldiysam doktor bunu anlarmi ??? Cunku hormon ilaclarina Baslayacagiz

Yasadigim yerlesme kanamasimi hayatimda ilk defa 15 gun arayla adet goruyorum ...
Simdiden tesekkurler yorumlariniz icin