Benim basenlerim cok geniş. Pantolon giydiğimde daha da belirgin oluyor, bu yuzden genellikle etek giyiyorum. Sizce nasıl etekler giymeliyim?
Kloş etekler gibi can kesimli etekler de basenleri sıkmadan aşağı ineceği icin burayı vurgulamazlar. Aşağı doğru daralarak inen kalem eteklerden uzak durun, cunku bunlar basenin genişliğini daha cok vurgular. Eteklerinizde cep, detay, işleme vs kullanmayın cunku her biri sizi daha kalın gosterebilir. Renk secimlerinizde de koyu renkleri tercih etmenizi hatırlatmak isterim, acık ve parlak renkleri daha cok bluzlarınızda kullanın ki kalca ve basene dikkat cekmeyin. Pantolonlarlaysa uzun kesimli ceketler tercih edebilirsiniz.
Popoyu daha kalkık ve kucuk gosteren bir pantolon modeli oneriniz var mı?
Pantolonda kucuk ve kapaklı arka cepler, popoyu daha kalkık gosterebilirler. Bu koton, ve jean kumaşlarda uygun olur. Daha yumuşak, hafif akışkan kumaşlardaysa yine pantolonun arkasında belden hafif buzgulerle de bunu yapabilirsiniz. Orneğin yaz aylarında buzgulu bir pantolonla kombinleyeceğiniz bluzunuzun sırtında dikkat cekici hilelerle, orneğin sırtı acık bluzde sırtta fiyonklar, ya da sırta doğru takılmış bir kolye gibi hareketlerle gozleri daha yukarı taşıyabilirsiniz, bu da poponuzun daha kalkık olduğu etkisi yaratır.
Benim kollarım cok kalın. Beyaz karpuz kollu gomlekleri cok seviyorum ama hepsinin kolları daracık. Hicbiri uymuyor. Aslında vucudumun alt kısmı cok ince ama kollarımın kalınlığından dolayı, sanki cok şişmanmışım gibi gorunuyorum. Sizce nasıl gomlekler ve bluzlar giymeliyim?
Kollarınız vucudunuzun altına gore daha kalınsa, dikkati kollarınızdan uzak, daha ince, daha narin yani vucudun alt kısmına cekmek ve bu detayları da orda uygulamak hem proporsiyonu dengeler hem de goze daha hoş gozukerek size kendinizi iyi hissettir. Karpuz kol gibi detaylı ve kabarık kol kesimleriyse bulunduğu yeri daha da kalın gosterir. Karpuz kol kesimi eğer kol dirsekten aşağıda bitecekse daha uygun bir kesim olur sizin icin. Kısa kol bluzlardaysa omuzdan dokumlu, kloş, kol evi geniş kesimli kolları tercih edin. Kloş kesim kollarda verev cizgiler kolu daha ince gosterir. Ozellikle omuzlarınız da genişse, yarasa kol ve reglÂn kol kesimleri daha uygun olur
Gobeğimi kapatmak icin son zamanlarda moda olan bol bluzları giyiyorum ama bu defa da herkes beni hamile zannediyor. Nasıl bir cozum bulmalıyım?
Bol kesim bluz ve tuniklerin basene oturan modelleri vardır, eğer kalcalarınız darsa bu tip basene oturan, basende sıkı, ustu dokumlu merzerize bluz ve tunikleri deneyin. Ya da ustunuzde koyu renkleri denerken etek ve pantolonda daha acık renkle dikkati aşağı cekebilirsiniz yine bedeninizin altı daha inceyse. Ya da katlı giyim kullanabilirsiniz, orneğin icinize koyu renk ince atlet kesimli bir tshirt, penye ile onun ustune daha acık renklerde rahat kesimli bir gomlekle bel ve gobek fazlalığını sportif bir goruntuyle kamufle edebilirsiniz. Aradan gozuken penyenin kontrastı ile hem beliniz hem gobeğiniz daha zarif ve ince gozukur.
Moda Haberleri Moda Hakkında Sorular Ve Cevapları.
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Moda Haberleri Moda Hakkında Sorular Ve Cevapları.