Hem insanları gelin icerik uretin diyerek teşvik eden ve bunun karşılığını vermeyen aşağılık bir google urunudur. Şu saatten sonra google'a dair ne varsa hem telefonumdan hemde bilgisayarımdan sileceğim. Ben boyle sacma bir yapı gormedim. 10'larca hesabımın videoları youtube aramasından sebepsizce silindi. Kanallar spam muamelesi gordu bende sinirden tum kanalları sildim ve hesapları iptal ettim. Kendine gore az cok izlenmesi vardı ama sen neden boyle yaparak beni aramadan cıkarıyorsun ey google? Eminim yalnız değilimdir. O kadar emek verip oluşturduğumuz videolar cok basit bir şeymiş gibi davranılması ve emeğinin karşılığını alamamak berbat bir şey. Hepsini para kazandırmamak ve kendi cukkaları dolsun diye yapmıyorlarsa bir şey bilmiyorum. Son zamanlarda youtube video yukleyen coğalınca bunlar işleri daha da zorlaştırdı. Bir aptal algoritmaya tum sistemi bağlamak nedir ya? Resmen algoritmaya gore hareket etmek zorundasın. Binlerce spam kanal var onların videosu silinmiyor. Ben kurallara uyarak video yukluyorum yaptıkları işe bakın.
Arkadaşlar youtube'dan beklentiniz varsa olmasın. Bunu size kanıtlamak icin yazdım bunları. Artık hic bir şey ekisi gibi değil, Herkes kendi cebini duşunuyor. Google başındaki kişiler emin olun cok zekiler ve Buyuk balinaların kazanmasını daha da arttırırken kucuk balıkların o suda boğulmasını istiyorlar. Cunku yeterince yayıncı var.
Sizde fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Eskiden beri google'ın hic bir platformunda şansım yaver gitmedi. Cenabetlik bende mi bilmiyorum ama site actım tuttu adsense onaylanmadı baktım insanlar okumayı sevmiyor video yukleyeyim dedim youtube boyle spam muamelesi yaptı. Bundan sonra tamamen siliyorum. Asla google servislerini kullanmayacağım. Madem oyle o zaman boyle. Okuduğunuz icin sağolun. İcimi dokmek istedim.
Bundan sonra yandex destek vereceğim.
Youtube kadar sacma bir yer gormedim
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Youtube kadar sacma bir yer gormedim