3 farklı yeni kanal calışması yaptım. Videoların kaliteli olduğunu duşunuyorum ama izleyiciye ulaşamıyorum. Mesela siz şu an bu konuyu okuyorsunuz ve derdimi size anlatabildim ama Youtube uzerinde bunu sağlayamıyorum. Haliyle video isterse siyah ekran olsun onemi kalmıyor. SEO bilgim var ama işe yaramıyor. Udemy'den 3 tane eğitim seti aldım ama cop olduğunu duşunuyorum. Aynı eskilerin google web site oyunlarına dondu. Başta 3-5 Kişi var "Enes Batur" gibi tum Youtube onların elinde donuyor. Ben işin icinden cıkamadım sanırım pes edip bırakacağım. Montaj ve Duzenleme yaparken keyif alıyorum ama hic bir sonuc goremeyince beni uzuyor. Paralı Google Ads bile yaptırdım hepsi hikaye. Youtube aramasında videom cıkmıyor. Google aramasında cıkmıyor. Ben insanlara nasıl ulaşacağım? Bu Youtube'un algoritması nasıl calışıyor ya? Cozebilen var mı?

Google eline duştuğumuz icin gercekten ulkemiz adına uzuldum. Yandex ustunden baktığımda gecmişte herhangi bir calışmam icin boyle olmamıştı. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkur ederim.