gecen yıl aralık ayında bıraktık korunmayı, cok biliyoruz ya, hamilelikten once doktora gorunelim dedik, neyse gittim doktorun ilk dediği şey polikistik over! olamaz dedim olamaz, kilo, tuylenme ve duzensizlik sorunum yok hic bi zaman olmadı, olabilir dedi polikistiksin, 3 ay dene olmazsa tekrar gel dedi, ama ben yıkıldım, kafama taktım taktım gunlerce ağladım, bu arada ovulasyon testi ve ateş olcer aldım, 3 ay daha oyle denedim yok yok yok. martta başka doktora gittim, asla polikistik değilsin herşey cok normal dedi, hatta yumurta takibi yaptı super bidahaki ay gebe olarak geleceksin dedi. aylar gecti bende bişi yok, dedim eşim gitsin artık. bi gitti daha cok yenisiniz stres yapmayın test yapmayalım dedi, aylar sonra tekrar gitti sonuclara bakacak hemşire yok sonucları 1 ay sonra alabiliriz dediler bekledik ve aldık sonucları. tanı: infertilite, ama değerler normal, cıldırıcam. doktor sadece deneyin bi kac ay daha diyor, problem cozmek icin doktora gittikce daha cok problem yaşıyoruz, cozum yok. en son bu ay dortgozle bekliyorum adet olmayı, umutmu? zerre kadar yok. ovulasyon takip etmedim, telefondan programı sildim, hamile topiklerine bakmadım kendimi başka şeylere verdim ve zumbaya başladım. gel gelelim dun akşam zumba dersim var, bişey beni durttu, cok hopluyorum derste reglde olmadım ki ne zaman olmam gerektiğini bilmiyorum, takip etmedim cunku bu ay. test aldım, yaptım ve tam 1 sene goremediğim o cift cizgi cok net karşımda. sabah olmak bilmedi, kan verdim bugun sonuc 2360 ama heniz kese yok haftaya goreceğiz inşallah.
bu ay bi an once adet olsamda doktora gitsem diye duşunuyordum, ciddi bi tedaviye başlayacaktım. ama Allah kısmet etti cok şukur, umarım keseyide kalp atışlarınıda sorunsuz duyarız.
allah isteyen herkese nasip etsin.
ve sonunda
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme